Tarmi Ricmi je napisao(la):Ne provociram te, nemam ni jedan razlog za to.
Kliktanje Maxtora se u 90% slucajeva resava skupljanjem kontakta na molex
prikljucku...
I napominjem ....... hladite maxtore......
Mozda i hoce ako u skorije vreme budes pazario Seagate-a a ono Maxtor. :dzormanic je napisao(la):Maxtor definitivno vise more ruke nece dotaci.
Svih desetak diskova koje sam video mrtve u zadnjih godinu dana nose tu etiketu.
Nije svejednoToxiC je napisao(la):J
back on top; naslov: moja preporuka je sve jedno![]()
vlada_o je napisao(la):Mozda i hoce ako u skorije vreme budes pazario Seagate-a a ono Maxtor. :d
opusten je napisao(la):ok, kad provociras:
Kolega sa posla je isto imao probleme - riknuo mu je jedan komad; drugaru je isto poceo da klikce, jos nekoliko ljudi mi se zali da im hdd klikce. (inace, kliktanje je obicno znak da je hdd na izdisaju).Dakle, potrebno je da prodje mnogo vremena da bih se nekako uverio da Maxtor hdd-ovi ista vrede.
Uostalom, ako se vec uz WD-a dobija 3-godine garancije, dilema oko kupovine hard diska je otklonjena.
Lobster je napisao(la):Inace 80 gb.
Upravo tako.Plus 300 giga storage..veliki,radi odlicho i sa velikim i malim fajlovima.Dosta kesha,tishi u odnosu na prethodne modele i naravno imam gaostalom pogledajte malo preporuke i shvaticete da je trenutno
Maxtor DM10 SATA 16MB cache serija najbolji odnos cena / performanse.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari