Levčanin
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.09.2009
- Poena
- 169
Imam nov WD 10EALX istestirao sam ga u HD Tune i hd je ok sve kockice zelene brzina oko 140 i stavio sam ga da bude sekundarni pa ga win7 ponekad isključuje pa kad ga ja otvorim čujem da ipak krene zuuuuuuuuuuuu... čim se zavrte diskovi... Sad taj zvuk nije nešto jak ali mene nervira jer kad je tišina ja ga čujem onako karakterističan je... Primetio sam da celo kućište vibrira u tandemu sa njim pa otud i taj čudan zvuk valda :wall:
Jel ga možda nisam lepo stavio u kavez (nisam ga zašrafio s druge strane) i jel bi moglo to da se utiša nekako izolacijom do lima (pošto sam ga jedva ugurao pored starog i grafičke , moguće da sam malo iskrivio kavez, mekan lim je to, vidim da ima lufta , ja sam samo pritisnuo da bude položen na limene držače).
Na reklamaciju nema šansi da prođe jer taj zvuk verovatno samo ja čujem, a i HD radi kao avion... bukvalno :d
Jel ga možda nisam lepo stavio u kavez (nisam ga zašrafio s druge strane) i jel bi moglo to da se utiša nekako izolacijom do lima (pošto sam ga jedva ugurao pored starog i grafičke , moguće da sam malo iskrivio kavez, mekan lim je to, vidim da ima lufta , ja sam samo pritisnuo da bude položen na limene držače).
Na reklamaciju nema šansi da prođe jer taj zvuk verovatno samo ja čujem, a i HD radi kao avion... bukvalno :d