Ja npr imam A110(možda sam spomenuo već par stotina puta 😀 ) i iako jeste već zastareo mogu ti reći da je i dalje sjajan i višestruko je bolji od Live-a. Cena jeste ludilo mada ja kad sam ga kupovao bilo je - samo da mi stigne pa kolko god da košta. Svaki drugi dan sam ih zasipao mail-ovima, mora da sam ih žešće smorio 🙂.
realna cena A110-ke sad je oko 150€, a eno u bosni može za te pare da se kupi. u hrvatskoj je 1200kn što je slično. A200 je hardverski na znatno nižem nivou kvaliteta (osim procesora koji je bolji) pošto je sav od plastike, puno se greje i minijaturni ventilator koji hladi čip je bučan ko traktor (ako se stavi neka spužva ispod uređaja buka se smanji za 80% pošto se smanjuju vibracije).
sa cenom od 24000 naspram 22000 koliko je 570-ka od LG-a A110 je promašaj trenutno. takođe ne dolazi sa wifi dongle-om pa tu treba još 3000 dodati za TP Link dongle. 570-ka je kompletniji uređaj i od C200 jer za C200 moraš još i BD Drive da dokupiš a trenutno BD ČITAČ kod nas košta 10-ak hiljada. plus što 570-ka pokreće BD filmove za 18sec u najsporijem slučaju (nekad i za 9sec) dok C200-ki treba oko 2min da učita meni BD filma.