Jedan hdd je poceo da zakucava total comander i explorer pri pristupu nekim folderima. Sad pokusavam da snimim sve podatek medjutim, ne polazi mi za rukom jer se hd cudno ponasa. Neke fajlove sam uspeo bez problema da snimim, dok na nekima prenos krene lepo, pa uspori, pa jako uspori (50kb/s) da bi se na kraju zaglavio i skucao total.
Neki fajlovi medjutim uspore pa ponovo ubrzaju i uspem da ih snimim, a konkretno jedan koji se zakucavao, uspeo sam posle da snimim kada sam iskljucio hard pustio ga da se oladi i pokusao ponovo. Trenutno sam ga izvadio iz kompa i prikacio na eksterno kuciste za hard.
Windows test se zakuca na nekom procentu (kad proverava indexe?), a isto se desilo i sa data lifeguard.
Jel ima neke nade, sta da pokusam kako bih sacuvao podatke?
Neki fajlovi medjutim uspore pa ponovo ubrzaju i uspem da ih snimim, a konkretno jedan koji se zakucavao, uspeo sam posle da snimim kada sam iskljucio hard pustio ga da se oladi i pokusao ponovo. Trenutno sam ga izvadio iz kompa i prikacio na eksterno kuciste za hard.
Windows test se zakuca na nekom procentu (kad proverava indexe?), a isto se desilo i sa data lifeguard.
Jel ima neke nade, sta da pokusam kako bih sacuvao podatke?