Maverick78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.02.2007
- Poena
- 319
Zadnjih par dana dobijam cudne BSOD-ove (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, ntskrnol.exe), a veceras mi se usred igre desio BSOD kakav nisam dosada nijednom vidio, c0000a1e Unknown Hard Error. uglavnom skinuo sam WD Diagnostic tool da preskeniram disk i u startu mi javlja: Fail, test cable error. Pomislio sam da nije SATA kablo, pa sam ga zamjenio novim, ali cim sam usao u Win dobio sam novi BSOD. Uspio sam uci u Win iz drugog puta i ponovo pokrenuo WD Diagnostic, ali opet javlja isto, Fail: test cable error.
Ne znam cime da provjerim disk, jer uopste nece ni da pocne testiranje. Ne znam sta moze biti, jer me evo u Windowsu sada normalno, do sledeceg BSOD-a... Bad sectori...? Kontam da nije elektronika, cim radi, mislim udjem u Win i sada izgleda sve normalno, do jednom....
Ne znam cime da provjerim disk, jer uopste nece ni da pocne testiranje. Ne znam sta moze biti, jer me evo u Windowsu sada normalno, do sledeceg BSOD-a... Bad sectori...? Kontam da nije elektronika, cim radi, mislim udjem u Win i sada izgleda sve normalno, do jednom....