I da li je ovaj WD Green na kraju dobar za system disk? I da li se primecuje razlika u nekom normalnom radu izmedju Green i Black kao system disk? Ovo me zanima jer bih trebao uskoro da uzmem jedan od ta dva, ali ne znam koji. :S
Na osnovu cega to tvrdis, green je fantastican storage disk, ili disk za eksterna kucista radi male buke, malog zagrijavanja i solidne brzine.
Na osnovu cega to tvrdis, green je fantastican storage disk, ili disk za eksterna kucista radi male buke, malog zagrijavanja i solidne brzine.
Samsung F2 1,5TB daleko brzi,hladniji i tisi:wave:
U slucaju greena bi navodno brzina mogla da varira izmedju 5400 i 7200 u zavisnosti od potrebe tj. ustede. E sad u praksi ko zna...vidim u ponudi u par radnja ovaj model,sa 64mb cache-a ali je green,i pise da se vrti na 7200,zar ne bi trebalo da su green "sporiji" od blue i da se vrte na 5400 ili sam pogresno obavesten ? ,) interesuje me sta je bolje uzeti od ova dva modela :
WD 1TB Caviar Green WD10EARS 64MB
ili
WD 1TB Caviar Black WD1001FALS 32MB
:wave:
cek,oces da kazes da se brzina smanjuje/povecava od zavisnosti od koriscenja diska ? kao "cool 'n quiet" ? ili sam te pogresno razumeo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari