Šta je novo?

WCG Ultimate Gamer

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanimljivo čega se sve neće setiti ovi Ameri.:)
Dakle u pitanju je malo drugačiji reality show posvećen igrama.
Odgledao sam prvu epizodu i nije mi ostavila neki utisak. Sve to deluje previše našminkano sa besnom produkcijom i likovima koje ne bih okaratkerisao kao profesionalne gamer-e.

Ustalom pogledajte i sami na ovom linku http://www.youtube.com/watch?v=d-CrJMC6H_0

Jaooooo, sad ce Canak i Burek i Miki i Zeza da se prijave.... Vrh brate!

To su kao neki od najboljih igraca u americi, svaki u svojoj igri.

iNcontrol jeste jedan od najpoznatijih US starcraft igraca. Mozda nije najbolji ali je vec dugo u top 10, a i svakako je jedno od najbitnijih sc imena u US (pa i sire) posto je veoma aktivan u zajednici, pojavljuje se na svim bitnim manifestacijama, licno zna manje vise svakog ko je iole bitan u sc svetu a bio je neposredno umesan i u neke delove QA za sc2.
btw, ne znam koliko je izgled uticao na izbor zenskog dela takmicara, ali da su gejmerke ovakve kod nas ja sigurno ne bih zatvarao igraonicu.

Veliki nastavak kampanje pomeranja granice prosecnog igrackog doba.Poenta svega je da svako pomisli jao vidi kako ova fina riba izuva Rainbov six ili Halo i razrusi mit da su igre samo za "decu".

i nije tako loshe

Evo kako ide raspored emitovanja

10-Mar-2009 WCG Ultimate Gamer 01x01 Are You Ready to Rock?
17-Mar-2009 WCG Ultimate Gamer 01x02 Kicking and Screaming
24-Mar-2009 WCG Ultimate Gamer 01x03 Shut Up and Drive
31-Mar-2009 WCG Ultimate Gamer 01x04 Move It or Lose It
07-Apr-2009 WCG Ultimate Gamer 01x05 Season 1, Episode 5
14-Apr-2009 WCG Ultimate Gamer 01x06 Season 1, Episode 6

uh ovo sa Virtua Fighter 5 i PGR 4 je bilo extra... zivo me zanima sta ce da bude u sledecim epizodama... za sada ok samo sto me neki likovi strasno nerviraju, no ispasce valjda :)

ja bih jedan onaj samsung iz izolacione sobe :)

Ja bih jedan iz Samsung Arene :p

BTW Ispade Alyson :(

Koja je ovo glupost, igraju sa nekim krš volanom krš igru, što im nisu dali G25+GT5. To bi bilo puno bolje.

cudna stvar da sve sto igraju igraju na xbox-u, znaci nista na pc, zivo me zanima kako ce da igraju FPS-ove... jer ja sam probao na xbox kontroleru i ono je mucenje ono nije igranje

cudna stvar da sve sto igraju igraju na xbox-u, znaci nista na pc, zivo me zanima kako ce da igraju FPS-ove... jer ja sam probao na xbox kontroleru i ono je mucenje ono nije igranje

Ajde FPS će nekako i moći ali kako će strategije da odrade što u real life što ovako. Naravno sve to pod uslovom da ih bude uopšte, mada ako ih ne bude ne bi bilo fer prema nekima kojima je to specijalnost.

Ajde FPS će nekako i moći ali kako će strategije da odrade što u real life što ovako. Naravno sve to pod uslovom da ih bude uopšte, mada ako ih ne bude ne bi bilo fer prema nekima kojima je to specijalnost.
e to i mene zanima, nisam razmisljao o tome a i za RTS samo je Geoff u kuci, nisam video da je jos nekome specijalnost strategija... svi su mahom shooteri ili fighteri

Da, bice malo bezveze zbog njega ako ne bude nikakva strategija.
Al s obzirom na platformu...

Epitzoda 4

Izgleda da nećemo videti poštene igre u ovoj seriji.
Danas je na redu bio Dance Dance Revolution Universe 3 :S:

A sve se završilo ovako
Poslednji na listi bio je GEOFF <iNcontrol>
SWOOZIE <SWooZie> kao prvi pravi iznenađenje i bira sebe za duel u Samsung Stadium.
Ispada Geoff (kao što se i očekivalo ne leže mu gej igre :))

Izgleda da nećemo videti poštene igre u ovoj seriji.
Danas je na redu bio Dance Dance Revolution Universe 3 :S:

A sve se završilo ovako
Poslednji na listi bio je GEOFF <iNcontrol>
SWOOZIE <SWooZie> kao prvi pravi iznenađenje i bira sebe za duel u Samsung Stadium.
Ispada Geoff (kao što se i očekivalo ne leže mu gej igre :))
U pravu si bio je dobar pocetak ali uprskali su. Zivo me interesuje kakav ce biti nastavak...

Ove nedelje je emitovana 5 epizoda (najbolja i najzanimljivija do sada) UltimateGamer-a ali nažalost HDTV Rip se još uvek nije pojavio. Odgledao sam verziju sa YouTube-u i evo kratkog opisa.

Dakle igrao se HALO 3. Real Life Chalenge se sastojao od dva nivo. Prvi napucavanje sa Paint Ball-om dok je drugi obuhvatao malo razmišljanja i svodio se na to ko prvi postavi bombu u protivničku bazu. Isolation je bio zanimljiv jer se igralo 4 na 4 svako ispred svog TV-a (zamislite u jednoj prostoriji 8 onakvih Samsung-a :p). Nažalost meč je bio nezanimljiv jer su u timu bile tri žene i Dante (izvukao je deblji kraj) tako da je kranji rezultat bio skoro duplo veći u korist pobedničkog tima. Dante je ovaj put ostao zakucan na poslednjem mestu. Mark koji je stigao prvi izabrao je Jamal-a za duel na Samsung stadiumu. Igran meč 2 na 2 Assault. Fora je bila što su ova dvojica imala pravo da izaberu "pomagače" pa je tako Jamal izabrao Roberta a Dante Mark-a. Jamal-Robert su obrisali patos sa ovom dvojicom tako da je Dante konačno napustio show :).

Ne znam ni ja zashto sam odgledao sve 4 epizode, ali je neverovatno da tako neshto postoji uopshte ;) Znachi oni su pro gameri, a voze volanom iz ptichije perspektive shto je apsolutno nemoguce, i to se vidi po svim voznjama :) U svakoj igri ispada da vecina pojma nema bash taj zanr, pa shta oni igraju, samo Halo ? :d:d Ima 3 ribe koje mogu da se kladim da ce razbiti svako ko je igrao "shootere" mesec dana, ali su ih ubacili samo da ne bi bio pederbal.

A da ne pricham o tome shto je kompletna emisija rezirana, ono nema veze sa spontanim ponashanjem, a tek retardirana sponzorska kombinacija, X360 kao neki standard u igrachkoj industriji ?!?!, Samsung komplet kao nagrada gde samo TV moze da prodje, sve ostalo poslednje generichko dno potroshachkog sveta :d

Poslednja izmena:
Jao sto si hejter...

Ovo je prva emisija, da se tako izrazim, svoje vrste.
Sta mislis da li bi bilo zanimljivo da su ubacili PC igre koje pola nacije ne razume unutrua kao i neke hc igrace koji brze igraju nego sto ti mozes da pohvatas...

Nazad
Vrh Dno