magicius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.10.2007
- Poena
- 320
imam,ali je mnogo bolje od 745 sistema i od TRUE![]()
pa dobro kad na kraju srpim ovo moje bice bolje od ta dva nadam se
imam,ali je mnogo bolje od 745 sistema i od TRUE![]()
pa dobro kad na kraju srpim ovo moje bice bolje od ta dva nadam se![]()
Vodeno hladjenje ko nije imao nikad nece ni moci da shvati sta ono pruza i zato postoji radoznalost da se ono proba ali sta treba znati????
Prvo ko misli dosta da klokuje procesor a pod uslovom da ste uboli dobar primerak mora razmisljati o vecem broju radiatora jer oni su ti koji hlade vodu.Svaki radijator 2x12cm skida sa procesora izmedju 8-10C.Vodeni blok nije potrebno mnogo dotezivati jer mnogo je bitnije da je dobro ispoliran i da je dobra pasta.Kao zadnja stavka je pumpa koja je u stvari najbitnija.Moja pumpa Thermaltake gura 3 radijatora 2x12cm i to radi perfecto.Thermaltake je jeftina i pristupacna firma a pritom nije totalni krs a ko voli skup sport onda je los izbor imati svaki procesor ispod EXTREME nalepnice.
tvoja termal take pumpa jeste totalni krsh, a ako si je uposlio kako kazes da jesi verovatno tije protok vode u sistemu mizeran. Stavljanjem neke normalne non-krsh pumpe, recimo swiftec od ~800L/h sistem bi ti debelo zivnuo, a temp pale za 2-3C.
mozda i visherecimo swiftec od ~800L/h sistem bi ti debelo zivnuo, a temp pale za 2-3C.
Meni se cini da TT-ov dual radijator nije losh (nije black ice ali...)
koji ti imas? Mislim, ja imam ovaj iz jugaOgroman je, debeo, masivan, gust...Al je ruzan brateeee
vazno je da radi/e "posao"ja imam ovaj iz jugaOgroman je, debeo, masivan, gust...Al je ruzan brateeee
@PCBeast
nishta ja nisam nagadjao,ja sam rekao shta ja mislim o tom radijatoru i zashto tj zbog chega mislim tako ,dok sam za TT 100% siguran jer ortak ima vec duze vreme taj sistem,a i bio je kod mene neko kratko vreme,pa sam se i sam uverio,a i chuo od ljudi koji znaju![]()
nismo mi mislili na isti radijator,ja sam mislio da mislish na onaj iz altia black ice koji je extra tanak,ali po slici nije to tajPa dobro..Znas kako se kaze..Misliti i cvece brati nije isto..Hehehehhe..Salim se..Mislis pogresno,ostavio sam sliku,radijator je vrhunski..Posle njega nikad nebi uzeo ni jedan drugi a i da malo potrazis po evropi ne mozes da ga nadjes ispod 60-80 eur sto i sama cena govori..
Sto se tice TT745 manje vise si upravu..Sve zavisi za koje namene to vodeno sluzi..Core 2 Duo vs Quad..Chini mi se da sam gore napisao da sam ga koristio i da ga i dalje imam..Vodeno nije lose ali nije za profesionalne svrhe i rad!Znaci za nekog ko trazi vrhunske performanse i ko je entuzijast od toga nema nista..Za svaki dan moze da prodje za prosecnog korisnika..Testirao sam recimo TT Block iz tog sistema i uopste se nije pokazao kao los..Radijatori jesu tanki i kao sto rekoh cevni ali da se ne ponavljam,sve zavisi za sta ti treba takvo hladjenje i koliko si zahtevan korisnik jer je takodje sve i klasifikovano po kategorijama..TT 745 moze da se gleda kao neka osnova u vodenom hladjenju!
nismo mi mislili na isti radijator,ja sam mislio da mislish na onaj iz altia black ice koji je extra tanak,ali po slici nije to taj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari