Šta je novo?

WayteQ xPAD-100

Pitanje je dali je desetka uopste pustena u prodaju.U ponedeljak zovem Zolta iz wayteqa madjarska i dobijam info iz prve ruke.

Cudo da igorica nije vec uzeo sedmicu na limundu blizi mu je od kine.

Upravo sam zvao Zolta i kaze da 10 inca jos nije ni pusten u prodaju a ocekuju ga tek krajem septembra.

...kao sto sam vec napisao par postova pre :d

Sky imas li info kad ce se xPad 70 pojaviti kod nas i po kojoj ceni ?

Ja sam ga nalazio na oglasima za oko 180 jura.

Ma oglasi su oglasi mene interesuje kad ce u prodavnicama sa garancijom od 2 god.

Ma oglasi su oglasi mene interesuje kad ce u prodavnicama sa garancijom od 2 god.

Sve moze da se odradi se samo je pitanje da ga neko istestira dali valja.Ja cu nesto uzimati od njih za probu ako se pokaze dobrim bice u maloprodaji sigurno.

daliga je neko od clanova uopste kupio da vidimo prve utiske.

Posle puno razmisljanja sam odlucio da uzmem tablet. Odlukaje pala na WayteQ Xpad-70, pošto imam navigaciju od WayteQ-a i veoma sam bio zadovoljan radom.
Prvi utisci su veoma dobre. Nisam se razočarao. Kutija, pakovanje, futrola, kabel, punjac, dobro i precizno odradjeno. Materijal od koga je napravljena deluje kvalitetno. Uredaj se brzo ukljucuje i od softvera ima osnovni paket koji dolazi sa Androidom. Sa Marketa se lako skida Adobe flash 10.3, i sve ostali softveri koji su potrebni.
Sa Quadrant testom sam dobio 1013 poena, sto je veoma dobro u odnosu na ostale.
Od igre sam instalirao Angry Birds i radi potpuno glatko.
Capacitive touchscreean, Wireless, Bluetooth, rade ono sto treba da rade. Ima jasan i sasvim dovoljno glasan zvuk.
Posle dva sata koriscenja, upaljen wireless, skidanje, gledanje Youtuba instalacije, deinstalacije, igranje igrica, pregledavanje fotografija, slusanje muzika nivo baterije je bio na 71%.
Lako se moze prikaciti bilo koji USB flash memorija sa adapterom koji ide uz uredaj.

Mislim da nisam gresio da sam uzeo ovaj uredaj.

Prilozi

• IMG_0912.jpg
    IMG_0912.jpg
    1 MB · Pregleda: 183
  • IMG_0914.JPG
    IMG_0914.JPG
    162.2 KB · Pregleda: 166
  • IMG_0916.JPG
    IMG_0916.JPG
    136.3 KB · Pregleda: 189
Krećemo sa pitanjima :D

Koja verzija androida je u njemu?
Šta kaže quadrant i system settings za cpu?
Probaj mkv podršku, da li pušta 720p i 1080p?
Kakav je ekran?

SGS II powered by Lite'ning 5.0

oce li biti ovaj tablet u maloprodaji ili ne - zna li neko?

Jesi li zvao firmu koju sam naveo na prethodnoj strani?

Jesi li zvao firmu koju sam naveo na prethodnoj strani?

Nisam , po sajtu mi nesto ne deluju pouzdano , prodaju neki elektromaterijal, vrata i pc opremu tj neke konfiguracije :trust: :trust:

@LoverBoy - Srbija, prodajes ono na sta mislis da mozes da zaradis :D

Znaci, Quadrant rezultati su slicni Galaxy Tabu (bez roota), doduse na malo nizoj rezoluciji.

Android je 2.2.1 , ali je za avgust navaljen 2.3, mada mislim da ce to biti septembar.
Probao sam mkv format i bez problema pusta. Od 1080p sam probao u wmv, mpg, i mp4 formatu. Isto pusta bez problema. Prilikom premotavanja ni u jednom momentu se ne zaglavi.
Ekran je multitouch, capacitivie, 800x600. Radi ono sto treba da radi.
Ja sam platio 170E.
Cekam jos pitanja. :)

Evo sta kaze Quadrant za procesor:

Prilozi

• IMG_0923.JPG
    IMG_0923.JPG
    198.2 KB · Pregleda: 149
  • IMG_0924.JPG
    IMG_0924.JPG
    184 KB · Pregleda: 138
Druze, ne rece gde si ga uzeo i kolika je garancija, pozdrav

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Kolko laguje odziv pri skrolovanju web stranice sa flash animacijama ?

Druze, ne rece gde si ga uzeo i kolika je garancija, pozdrav

Koji god takav uređaj da uzmeš legalno u legalnoj radnji sa fiskalnim računom i garancijom uvoznika mora da ima garanciju od minimum 2 godine.

Ok, ali zanima me da li ga je po ovoj ceni uzeo u radnji ili ga je nabavio nekim drugim kanalima(oglasi, inostranstvo), poz

Ne vidim nista neobicajnu kasnjenje sa flash animacijama. Probao sam i da zumiram i onda normalno radi. Imas mozda neku konkretnu stranicu?

Nabavio sam drugim "kanalima": limundo.
Garancija je godinu dana.

Nabavio sam drugim "kanalima": limundo.
Garancija je godinu dana.

Misliš "garancija" je god dana, ja sam zainteresovan za ovaj uredjaj ali ne bih da gledam u pasulj dal ću moci da ga zamenim ako nesto nije u redu..

Nazalost garancija kod nas lako moze da bude i samo "garancija" u bilo kojoj radnji. Imam lose iskustvo sa tim vezano za neke racunarske komponente. Ja sam uzeo ovaj rizik za sebe, nadam se da necu lose proci.

Nazalost garancija kod nas lako moze da bude i samo "garancija" u bilo kojoj radnji. Imam lose iskustvo sa tim vezano za neke racunarske komponente. Ja sam uzeo ovaj rizik za sebe, nadam se da necu lose proci.

Znaš kako za komponente mogu da izmisle svašta da se izvuču (tipa strujni udar nestručno rukovanje itd) a kod tableta nema filozofije ili radi ili ne radi, ako ne radi dužni su da obezbede ili popravku ili novi koji radi. Ipak tablet ne bih uzimao na reč već samo sa pismenom garancijom od prodavca i uvoznika , čak šta više ne bih uzeo nijedan novi hardver bez garancije a ne hardver koji po pravilu ima potencijala da ne funkcioniše kako bi trebalo.

Najnovija informacija od uvoznika je da ce biti dostupan u drugoj polovini septembra,
u prevodu verovatno krajem septembra.
Ako do tada stignu i G9 Archosi, moci ce da zaborave na prodaju ako cena bude preko
250 evra.

Najnovija informacija od uvoznika je da ce biti dostupan u drugoj polovini septembra,
u prevodu verovatno krajem septembra.
Ako do tada stignu i G9 Archosi, moci ce da zaborave na prodaju ako cena bude preko
250 evra.

Ma da, nema ništa od wayteQ zakasnili su imajući u vidu G9 a do kraja godine i Tegra 3, jedino ako baš budu konkurentni sa cenom u donjem segmentu u odnosu na archos.

Nazad
Vrh Dno