Šta je novo?

watercooling :)

• Začetnik teme Začetnik teme ToxiC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Auuuu dobro , nase jeli ??? 😀
E momci ovo je prava stvar , ali cijena prava sitnica 250 eura 😉
Kad budem uzimao vodeno, uzimam ovako nesto...
Pozdrav...

Jeste ovo vodeno hladjenje odlicno ali ja mislim da za upola manje para moze da se napravi home-made koje ce biti pa hajde slicno po performansama ovome a i takva su nama mnogo bliza od ovoga jer malo ko ovako nesto moze da priusti.Uostalom ovakve stvari su uvek bile skupe tako da ni ovo necudi.
Pozdrav.

nesto veoma slicno je napravio tex. Cenim za mnoooogo manje para. Ovo mi deluje kao veoma dobro resenje, ali mi je nekako previse fancy :d

Nesto mi se ne dopada objasnjenje toplotnog kapaciteta u ovom clanku....🙁

BTW, ovo stvarno dobro izgleda...mada mislim da ce moj novi W/B da "oduva" ovog....🙂

Jos jedno uporedjenje mog i prikazanog sistema: ovde je koriscen klasican hladnjak, a ja koristim "bong".

@Tex Kada budes stavio nov W/B u funkciju i budes video rezultate postuj ih obavezno kako bi ih uporedili sa ovim asetekovim i videli da li stvarno toliko vredi kolko kosta ili se to isto moze napraviti u home-made izdanju i ustedeti mnoogo para.Pozdrav.

Taj bong _za mene_ ima više mana nego prednosti.

1) stalno ti nešto kaplje u sobi 🙂

2) moram da zamazujem procesor zbog kondenzacije

A ovo nema ni jedan ventilator!!!

mojo_jojo je napisao(la):
Taj bong _za mene_ ima više mana nego prednosti.

1) stalno ti nešto kaplje u sobi 🙂

2) moram da zamazujem procesor zbog kondenzacije

A ovo nema ni jedan ventilator!!!

'Ajmo opet po tackama....🙂

1) Ne mora da znaci da ti nesto kaplje stalno u sobi...barem en u onoj u kojoj je racunar...ja drzim bong u "rezervnoj" sobi.

2) Nema nikakve kondenzacije, bong "spusta" temperaturu do 4-5C ispod sobne, sto nije dovoljno za kondenzaciju.

Optimus Prime je napisao(la):
@Tex Kada budes stavio nov W/B u funkciju i budes video rezultate postuj ih obavezno kako bi ih uporedili sa ovim asetekovim i videli da li stvarno toliko vredi kolko kosta ili se to isto moze napraviti u home-made izdanju i ustedeti mnoogo para.Pozdrav.

Hocu, sigurno. Nikako da nadjem vremena da odem do drugara i napravim mesingane holendere an strugu...🙁

pre jedno 2-3 meseca lik je nudio home made vodena hladjenja po nekim bagatela cenama,koga zanima neka zadje malo u arhivu...

Ima li ko da pravi sa foruma vodena hladjenja, i koliko ce da ispane cijena sa njegovim matrijalom ???
Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno