ZoxG79
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2008
- Poena
- 320
jel mozda neko probao ovu igru ima demo verzija za pc
http://www.youtube.com/watch?v=cHhmRPexUoM
http://www.youtube.com/watch?v=cHhmRPexUoM
Igra je izasla juce se pojavila skoro svuda 1.59gb.Nije losa prava razbibriga.Moze u dvoje sto je +.jel izaslo ovo cudo od igre:smash:.....jel neko probao...
Pa dobro nije bas genijalna, ali je zato dobra za opustanje.🙂 Uz to je i extra grafika i combo potezi. Ne znam o cemu se radi u stripu, ali znam da je ovo tek prva epizoda i bice ih nekoliko, sa sve novim likovima.
nema, u pitanju je najobichniji logitech precision.Da li taj pad ima posebne modove (kao PC, PS3). Jer na mom saiteku koji koristim na PS3 isto to dobijam, dok ne prebacim na "PC rezim, dakle suprotno, ali onda je sve normalno.
Igra koristi UT3 engine, a on podrzava Physx, pa zato i trazi instalaciju istog... Probao sam je na GTS250 i nisam primetio neke extra fizichke efekte.
Hahhaa, koji krš od igre, ne verujem. Ni tematika me baš ne privlači, ali će možda film biti ok... Igra je grozomorna.
Ma igra bre nije toliki krs, jeste repetitivna ali moze da prodje. Ima fiziku, a uz to fino izgleda i odlicno radi.
Pa moze, nVidia je chak ponudila ATi-ju pomoc oko razvijanja Physix drivera, ali je ATi zbog neko ugovora sa Havok-om(ili neshto sa njima ne znam ni sam vishe) odbio.MOracu kod drugara da pogledam koji ima Nvidiu, da i ima neke razlike u efektima izmedju moje i njegove kartice, ko ce ga znati mozda ATI moze da tera fiziku! 😀
Pa moze, nVidia je chak ponudila ATi-ju pomoc oko razvijanja Physix drivera, ali je ATi zbog neko ugovora sa Havok-om(ili neshto sa njima ne znam ni sam vishe) odbio.
Ma ne bre, nVidia(ili neko drugi, ne znam) je vec napravio Physix driver za 4870 i onda je nVidia(ili je sama ili u saradnji sa tim likom) predlozila ATi-ju da integrishu Physix u Catalyst drivere, ali ATi je vec imao planove sa Havok-om ili nekim tamo trecim.
P.S.Napredna fizika u igrama postojala je i pre Physix-a(Half-Life 2) kao i posle predstavljanja tehnologije(Crysis).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari