Šta je novo?

Watchmen:The End Is Nigh

• Začetnik teme Začetnik teme ZoxG79
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam problem sa demom, nece da mi radi launcher, pa nema sanse da namestim grafiku u igri. Inace iako je sve oboreno na minimum fino izgleda i deluje mi kao fina fajtacina.🙂

Ja sam probao demo na ps3.Meni je sasvim ok igrica.Ja volim stripove pa zato🙂

Ja sam se uzelo ovog tipa igrica ides bijes bijes bijes i nista ne mislis nadam se da nije totalno djubre po traileru bi rekao da je ok.

jel izaslo ovo cudo od igre:smash:.....jel neko probao...

Probao ja, ali demo za PS3. Dve kostimirane nakaze idu napred i tabaju sve pred sobom, samo što to sve deluje kao kad se jedan penzioner ustremi na drugog...Idu kao dvojac, pretpostavljam da će biti moguć Co-Op kao u Res. Evilu. Igrač bira koga će kontrolisati, a drugog vodi CPU.

Šta znam, meni ne prija.

Lomi ruke, lomi kosti, udri glavom u lice, pumpaj palicom u glavu, pa jos sve sa slow motion kombom i lokvama krvi... Disney family game?😀 Svakako nesto sto mi je trebalo za relax...

Evo igram igru i prava je stvar za ubijanje dosade. Znaci, samo cepate pravo, neprijatelji se pojavljuju a vi ih bijete dok vam ruke ne otpadnu...Grafika je dobro uradjena, a borba je ono sto drzi coveka ispred monitora. Vredi probati...( onaj lik sa sesirom nije ceo, onakvo izivljavanje nad protivnicima video sam jos samo u Punisheru).

Poslednja izmena:
imam jedan problem, okretje mi se kamera na padu kao da je stalno pritisnuta desna palica koja na ovom padu i ne postoji, jel ima neko ideju kako ovo da reshim.

Da li taj pad ima posebne modove (kao PC, PS3). Jer na mom saiteku koji koristim na PS3 isto to dobijam, dok ne prebacim na "PC rezim, dakle suprotno, ali onda je sve normalno.

Pa dobro nije bas genijalna, ali je zato dobra za opustanje.🙂 Uz to je i extra grafika i combo potezi. Ne znam o cemu se radi u stripu, ali znam da je ovo tek prva epizoda i bice ih nekoliko, sa sve novim likovima.

Pa dobro nije bas genijalna, ali je zato dobra za opustanje.🙂 Uz to je i extra grafika i combo potezi. Ne znam o cemu se radi u stripu, ali znam da je ovo tek prva epizoda i bice ih nekoliko, sa sve novim likovima.

Ovo je carski sto ce biti nastavaka! Ljudi su carevi klasicno stripovska igra. 🙂

Poslednja izmena:
Ova igrica primetno bolje radi u Windows 7 64 bita, nego na XP-u. Probao sam pa ako nekome znaci da vas obavestim.

Da li taj pad ima posebne modove (kao PC, PS3). Jer na mom saiteku koji koristim na PS3 isto to dobijam, dok ne prebacim na "PC rezim, dakle suprotno, ali onda je sve normalno.
nema, u pitanju je najobichniji logitech precision.

Da li ova igra ima u sebi Aegeia/Nvidia fiziku, s obzirom da nisam mogao da pokrenem igru dok nisam instalirao Physics drajver, a inace imam ATI karticu? 🙂

Neki efekti u igru deluju kao da su deo famoznog fiziksa?

Poslednja izmena:
Igra koristi UT3 engine, a on podrzava Physx, pa zato i trazi instalaciju istog... Probao sam je na GTS250 i nisam primetio neke extra fizichke efekte.

Igra koristi UT3 engine, a on podrzava Physx, pa zato i trazi instalaciju istog... Probao sam je na GTS250 i nisam primetio neke extra fizichke efekte.

Meni onaj plast Night Owl-a deluje kao da je efekt fizike, odnosno demoe sa fizikom koje sam gledao izgledaju identicno tako, a shljaka ovo i na Radeonu, sto verovatno znaci da je te iste efekte ili slicne moguce odraditi i bez klasicne Nvidia fizike?

Donesi ti to kod cice, da ti izdemonstriram kako treba da radi a ne da tripujes sta radi a sta ne. 😀

Hahhaa, koji krš od igre, ne verujem. Ni tematika me baš ne privlači, ali će možda film biti ok... Igra je grozomorna.

Hahhaa, koji krš od igre, ne verujem. Ni tematika me baš ne privlači, ali će možda film biti ok... Igra je grozomorna.

Bez uvrede, ali ti ne znas sta je to dobra igra!
A film cu da pogledam veceras pa cu ti javiti 🙂

@Pike, pa izvini ali cackas gde ne treba, ti si poznat po tome sto si umislio da Space Siege ima fiziku i jos si se odusevljavao efektima! 😀

Poslednja izmena:
Ma igra bre nije toliki krs, jeste repetitivna ali moze da prodje. Ima fiziku, a uz to fino izgleda i odlicno radi.

Za kad vam dodje mladji brat milina.😀

Ma igra bre nije toliki krs, jeste repetitivna ali moze da prodje. Ima fiziku, a uz to fino izgleda i odlicno radi.

MOracu kod drugara da pogledam koji ima Nvidiu, da i ima neke razlike u efektima izmedju moje i njegove kartice, ko ce ga znati mozda ATI moze da tera fiziku! 😀

MOracu kod drugara da pogledam koji ima Nvidiu, da i ima neke razlike u efektima izmedju moje i njegove kartice, ko ce ga znati mozda ATI moze da tera fiziku! 😀
Pa moze, nVidia je chak ponudila ATi-ju pomoc oko razvijanja Physix drivera, ali je ATi zbog neko ugovora sa Havok-om(ili neshto sa njima ne znam ni sam vishe) odbio.

Pa moze, nVidia je chak ponudila ATi-ju pomoc oko razvijanja Physix drivera, ali je ATi zbog neko ugovora sa Havok-om(ili neshto sa njima ne znam ni sam vishe) odbio.

Ma trazili im ovi iz Nvidie da im daju shematiku karticu, pa ovi malo nisu bili ludi, kao navodno da bi im rekli kako da ubace fiziku. 🙂

Ali provericu kod drugara pa javljam, da li je i na ATIju dostpuna fizika u Watchmenu.

Ma ne bre, nVidia(ili neko drugi, ne znam) je vec napravio Physix driver za 4870 i onda je nVidia(ili je sama ili u saradnji sa tim likom) predlozila ATi-ju da integrishu Physix u Catalyst drivere, ali ATi je vec imao planove sa Havok-om ili nekim tamo trecim.
P.S.Napredna fizika u igrama postojala je i pre Physix-a(Half-Life 2) kao i posle predstavljanja tehnologije(Crysis).

Ma ne bre, nVidia(ili neko drugi, ne znam) je vec napravio Physix driver za 4870 i onda je nVidia(ili je sama ili u saradnji sa tim likom) predlozila ATi-ju da integrishu Physix u Catalyst drivere, ali ATi je vec imao planove sa Havok-om ili nekim tamo trecim.
P.S.Napredna fizika u igrama postojala je i pre Physix-a(Half-Life 2) kao i posle predstavljanja tehnologije(Crysis).

Pa svako pronicljiv moze to da vidi u nekim igrama (potpuno si u pravu), ali za vecinu je ipak onaj marketing najbitniji gruvaj Nvidia Physics, samo Nvidia to moze itd., itd. jer prakticno na osnovu te fizike iz Nvidie uspevaju da prodaju svoj zastareli srednji segment grafickih, no bas me zanima ova igra, pretpostavljam da isto radi i na ATI i Nvidia karticama cim to proverim javljam ovde.

Nazad
Vrh Dno