Šta je novo?

Watch Dogs

ah, ne... sta ce sada da kazu forumasi... oh wait.... :D

https://www.youtube.com/watch?v=08i9kvCJvJ0

:) postali smo graphic w!ore$.... doduse jeste kriv taj ubijev marketing... da se poverovati ako na ogradi pise p.... :) mada jes da nije lose ni ovako kako je... samo da se malo taj feeling (gameplay) dotera i bice kao obecano... no dobro taraba je nekad samo taraba... :D

Poslednja izmena:
Ko ne vidi razliku a igra mu lose radi, moze da je igra kao da ima PS3. Sve na low u 960x540 rezoluciji. Sigurno ce izvuci tih varijabilnih 30 fps (sto je cesce 22fps nego li 30fps).

Jel vam se desava da pri voznji gpu usage padne na tipa 50%, pa odmah skoci nazad na 99%? Pomalo mi ide na zivce stuttering. Instaliran hotfix.

E3 2013 demo mu dodje negde izmedju onog sto smo videli 2012-te i onog sto smo dobili. :)

[YOUTUBE]kPYgXvgS6Ww[/YOUTUBE]

Ali 'Offers Advice To Boost Performance'!! Ja rekoh: 'aj da vidim sta to, kad on veli smanjite rezoluciju, smanjite AA, smanjite ovo, smanjite ono... Neee, nismo to znali bez njegovog 'advice'-a.

Ali 'Offers Advice To Boost Performance'!! Ja rekoh: 'aj da vidim sta to, kad on veli smanjite rezoluciju, smanjite AA, smanjite ovo, smanjite ono... Neee, nismo to znali bez njegovog 'advice'-a.

I ja sam mislio neki cudnovati patch na putu kad ono.. Bolje da su odlozili igru jos na godinu dana da je srede ( mada sumnjam da su sposobni za tako nesto ) ali neee...onda ne mogu da izmuzu pare za AC V sl. godine nego brze bolje izbacili igru, slepci...

Ipak sam presao igru.
Dijalozi par negativnih aktera u igri su mi odrzali paznju.
Ako poprave 1000 i jedno ****** koje ne radi ova igra ce biti vredna jedno 2000 dinara(tj. 7/10).

... i onda tako mnogi hejtuju, a Ubisoft zaradjuje onoliko koliko je predvideo, ako ne i vise :)

huh...instalirao sam igru...igrao nekih sat vremena...narodna verzija nosteam sa dlc+patchom radi bez problema....

na mom lenovu y580, 1366x768 sva podesavanja na medium,texture na high, depth of field/blur/AA i ostali filteri na off nema nikakvih stucanja osim onih random na sekund kao da secne tokom voznje.... sumnjam da bih mogao da pokrenem u fhd sada podesavanjima na low (mada ima klipova na tjubu gde ljudi mogu da voze fhd sa high podesavanjima ali deluje neigrivo)... inace sa ovim podesavanjima kod mene deluje xbox360-ps3 verziji igre i meni je to sasvim ok...

inace igram na xbox 360 wireless gamepadu i majcice moja mila koji je ono horor sa voznjom, znaci nikakva kontrola nad vozilom tokom vecih brzina.... tako je kruto i frustriranje, jedino ako se pipka dugme za gas pa i nekako moze da se vozi...mada mozda je do mene jer nisam odavno pikao 3rd person igru na gamepadu pa mi je potrebno privikavanje, posebno za brzo nisanjenje i izvrsavanje akcija....

sve u svemu nisam imao tako uzasno iskustvo sa gameplayem kao sto je bilo price do sada.... dunno,meni je igra interesantna za sada, ima interesantne likove i ok pricu, ali ne ostavlja utisak da ce biti neko "wow" iskustvo na kraju... videcu koliko je repetativan gameplay i generalno kakva je sama igra posle 10ak sati igranja...

Prva misija dobro iskuliram, druga takodje, treca trebalo malo voznje po gradu i krenem da ludim, pa koji su vrag oni mislili dok su pravili kontrolu upravljanja, auto bukvalno kao da nema ni jedan posto veze sa fizikom, i sto je najgore, prije sam pjesacenjem stigao, volan ima odaziv sekundu sto je katastrofa. Sve u svemu sam koncept igre nije los, svidja mi se sama ideja hakovanja, prelazenje misija a da ne moram nikoga da ubijem, pistolj jedva i da koristim, policiju sabotiram takodje hakovanjem, ali sve ostalo mi je onako, ne vidim zasto je toliko prezahtjevna, iskreno nakon trailera sam vec odvojio pare da je uzmem, ali iskustvo iz BF4 me odvratilo da rizikujem i odlucio sam da sacekam, a sad sam skinuo nelegalnu verziju samo da probam, i obrisah je nakon svega tih par misija. Cekam sledecu verziju kadgod izasla a nadam se ispoliranu, sa boljom pricom i takodje ovim konceptom hakovanja koji je po meni fantastican (i da zamalo da zaboravim kontrolu upravljanja, to je nesto "-").

ja sam sada prekinuo da igram WD za danas... inace da voznja jeste losa ukoliko se koristi mis i tastatura vs gamepad... na gamepadu moze mnogo bolje da se iskontrolise sto gas sto i skretanje... mada daleko je to od normalnog upravljanja, moze se reci da je u granicama podnosljivog... auti ako se malo "zalevaju" pod punim gasom bukvalno se izgubi sva kontrola i nema sanse da moze da se upravlja ali u svakom slucaju to mnogo bolje funkcionise preko gamepada jer moze da se "dozira" gas preko RT-tastera..... cak je i kretanje sa likom bolje jedino sto muci je zezanje sa kamerom na desnoj palici.... u svakom slucaju ako imate gamepad pikajte preko njega ili pak kupite ako mozete da ga priustite, mnogo je prijatnije ugodjaj nego preko tastature (barem za ovu igricu)....

uglavno sam radio sporedne zadatke i skupljao iteme... dosta je repetativan gameplay (barem ti zadaci van glavne price), bukvalno se desavanja na hotspotu ponavljaju videcu kako se prica odvija, jer sam jos uvek u actu I i ne ocekujem nista spektakularno... inace barem u tom prvom delu grada bukvalno se neke lokacije ponavljaju, verovatno su radili copy-paste, jer nisu imali vremena... na neke druge "vece" bagove nisam naleteo niti imam neke primedbe

mada za sada na osnovu utiska bih dao izmedju 6,5-7,vise mi deluje da je radjena za danasnju "klincuriju" i da "ozbiljnija" publika bas i nije nesto ciljana... solidna doza zabave ako nemate nista pametnije sto bi mogli da odigrate....no opet neko ko je vec navikao na gta serijal i mafiju (pa cak i sleeping dogs) postoji mogucnost da mu se bas i nece toliko dopasti... 50-60 evra ovaj naslov sigurno ne vredi, ali posto postoji i narodna verzija mozete da isprobate....

Secam se starog GTA 3 i znam da sam u instalacionom folderu (program files) otvarao odredjene fajlove preko notepada i menjao brojeve koji su oznacavali stepen ubrzanja vozila, tako sam dobio vece ili manje ubrzanje (akceleraciju i top speed) zeljenog vozila. Bas se secam da sam infernusa usporio da nije mogao da savlada vecu uzbrdicu :)
E sada moje je pitanje, da li postoji slicna mogucnost kod ove igre jer se na tastaturi ne moze upravljati kolima, sto narusava open world koncept?

Secam se starog GTA 3 i znam da sam u instalacionom folderu (program files) otvarao odredjene fajlove preko notepada i menjao brojeve koji su oznacavali stepen ubrzanja vozila, tako sam dobio vece ili manje ubrzanje (akceleraciju i top speed) zeljenog vozila. Bas se secam da sam infernusa usporio da nije mogao da savlada vecu uzbrdicu :)
E sada moje je pitanje, da li postoji slicna mogucnost kod ove igre jer se na tastaturi ne moze upravljati kolima, sto narusava open world koncept?

verovatno i moze, mozda i ne jer je igrica slozices se mnogo komplikovanija nego gta 3.
a i besmisleno je, tj igrica nije vredna toga, da sad ti moras da menjas neke fajlove, ae u gta 3 pre 13 godina ali u 2014. godini sa ovako hajpovanom igricom sad da ti menjas nesto, to bi radio kada bi bio bas bas odlucan da igras igricu ovakvu kakvu jeste, nzm ali ja mislim da nije vredna toga, sacekaj neki patch ili update sta znam

Ofc da je GTA3 daleko jednostavniji, cak je ceo audio (u nama poznatim formatima) mogao da se menja, da se ubacuju drugi glasovi itd. GTA VC je kompleksniji od GTA3, a tek danasnje igre. Iskreno, nakon sat i po igranja me je zainteresovala prica, ali me voznja bas odbija. U sleeping dogs je voznja daleko bolja, cak i u SR3 je igrivije nego ovde...

GPU Max Buffer , nakoliko to da stoji i za sta to sluzi?

GPU Max Buffer , nakoliko to da stoji i za sta to sluzi?

The frame buffer just stores additional frames that the GPU created before they are needed. It can reduce video lag in some situations since it has a nice stockpile of the next several frames already made up for you. It uses the memory on the GPU to store these frames until they are needed.

Example: If you're playing some game and getting 60 FPS, and your GPU is keeping 10 frames in the frame buffer, then you have enough extra for 1/6 of a second. Doesn't sound like much, but it can easily cover up any hiccup that may occur that causes a very brief pause in the GPU's rendering.

igra stvarno nije losa li port sa konzole je uzas.

Vrh Dno