Šta je novo?

Watch Dogs

3.75 ako me oko ne vara.

Blizu toga. Verovatno neće moći skroz. I mislim zbog grafičke.
Jer ne verujem Ubisoft, uvek navedu manju grafičku nego što stvarno treba.

Hvala druze, za procenu. Grafa je relativno nova, pa se nadam dobrom i fluidnom gamingu...

Nadaj se dobroj optimizaciji, sve ostalo nije toliko bitno.

Nadaj se dobroj optimizaciji, sve ostalo nije toliko bitno.

To ne verujem da će da se desi.
Sve su gore i gore. Milion rupa koje nikad ne zakrpe. Evo Blacklist je neigriv u DX11, puca na pola sata.
Ubisoft je to. Kompanija koja je počela da štancuje AC. I sahranila sve što je kvalitetno imala pod Tom Clancy's.

Nisam neki igrac i pridajem persudan znacaj kvalitetu same price i gameplay-a, ne toliko grafici. Samo da nema losih tekstura, da mi lete senke kao u GTA IV i da je igra fluidna i ja sam zadovoljan.
Igrao sam FC3, kad govorimo o UBIju, i nijednu zamerku nemam, osim sto se brzo predje igra...

FC 3 je još i dobar. Ima bug tu i tamo zadnja 1.05 verzija.

Nisam neki igrac i pridajem persudan znacaj kvalitetu same price i gameplay-a, ne toliko grafici.
Heh, kažeš nisi neki igrač a upravo tako pravi gamer treba da razmišlja.:) Džaba ovakvoj igri cutting edge grafika ako je gameplay plitak ili loš, i ako priča nije dovoljno dobra da i sama po sebi tera igrača da nastavi sa igranjem. Bez toga samo jedan glorifikovani tech demo imaš.
Naravno, znajući Ubisoft, ne verujem da će igra ni na jednom od ta dva polja podbaciti..

To ne verujem da će da se desi.
Sve su gore i gore. Milion rupa koje nikad ne zakrpe. Evo Blacklist je neigriv u DX11, puca na pola sata.
Ubisoft je to. Kompanija koja je počela da štancuje AC. I sahranila sve što je kvalitetno imala pod Tom Clancy's.

msm da preterujes... meni je Blacklist sljakao kao leptiric, sad igram ovaj Ass Creed, isto bez problema... doduse nabudzio sam peceve...

msm da preterujes... meni je Blacklist sljakao kao leptiric, sad igram ovaj Ass Creed, isto bez problema... doduse nabudzio sam peceve...

Radi ti Blacklist u DX11?
Svaka čast. Na internetu imaš gomilu ljudi s tim problemom.
A nema patch posle 1.03.

@Kal, hah na dvije 670 :p

Poslednja izmena:
Heh, kažeš nisi neki igrač a upravo tako pravi gamer treba da razmišlja.:) Džaba ovakvoj igri cutting edge grafika ako je gameplay plitak ili loš, i ako priča nije dovoljno dobra da i sama po sebi tera igrača da nastavi sa igranjem. Bez toga samo jedan glorifikovani tech demo imaš.
Naravno, znajući Ubisoft, ne verujem da će igra ni na jednom od ta dva polja podbaciti..

Hehehe, ma igram svega par naslova/fransiza, citaj par naslova godisnje pa mi je kvalitet same price jako bitan, ali i da mi upravljanje likom tkz gameplay legne. Vecina klinaca (cast izuzetcima) traze full lake, brze pucacine sa napucanom grafikom, beskonacnim fps-om itd. Pa zato kazem da nisam neki igrac, i ne provodim previse vremena na igre, retko koja mi legne. A i vec sam mator za igre :d

jel ste primetili totalno odsustvo slow motion efekta, jos od onog prvog trailera... mozda zato manje spektakularno deluje sad :D
mada msm da je bilo na blic slowmo priliko jednom gameplay trailera dok je lik nisanio :D

Sa mojom konfiguracijom taj efekat ce biti stalno prisutan. :d

- A lot of different specs will run the game at high level of detail, but for ultra you’ll need at least an Intel Core i7-4770K with a GeForce 780
- The Nvidia Tech PC video was recorded on a rig with an Intel Core i7-3930K and a GeForce Titan.
- Those that use an AMD video card won’t be able to enjoy Nvidia’s TXAA (Temporal Anti-Aliasing). HBAO+ (Horizon Based Ambient Occlusion), while developed by Nvidia, will still work on AMD cards.
http://www.dualshockers.com/2014/04...k-and-geforce-titan-amd-cards-will-have-hbao/

Pa eto nije strasno :)

"Learn about what drives Aiden Pierce in this piece featuring never before seen gameplay from Watch_Dogs."

[YOUTUBE]PL2YIB9ho30[/YOUTUBE]

Novi gameplay, samo sto snimak bas i nije nesto :S.

Sve vise ****** deluje. Kakav GTA, ne moze ovo da prismrdi ni matorom GTA, a ne novom.

Pa dobro, kako kome.. Meni igra kao odlična kombinacija AC serijala i GTA IV izgleda, očekujem da ću u njoj uživati.

^
Mislim da ce ovo biti nevidjeno dobro!Grafika "izuva"(kako to kazu mladi),gameplay koji je prikazan u postu #533 je tako zarazan da sada vec vidim kako cu igrati bukvalno danima!Evo iz ovih stopa idem da "odradim" preorder,ne pitam koliko kosta!Necu vise ulaziti u ovu temu,jer prosto mi srce preskace kada vidim neki novi trejler!

jaoj, daj vise da dodje taj maj, da se smire svi ljudi ovde :D

^
Mislim da ce ovo biti nevidjeno dobro!Grafika "izuva"(kako to kazu mladi),gameplay koji je prikazan u postu #533 je tako zarazan da sada vec vidim kako cu igrati bukvalno danima!Evo iz ovih stopa idem da "odradim" preorder,ne pitam koliko kosta!Necu vise ulaziti u ovu temu,jer prosto mi srce preskace kada vidim neki novi trejler!

Ima potencijal da bude legendarni hit!

Nazad
Vrh Dno