r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 615
Meni se ovo sviđa, najbolja grafika koju sam u jednoj open world igri za PC video..
Vrh matori! Jesi vidio, nikad ovakve shejdere... Tebra! Jesu li ovo 3.5 ili 4.0 ne mogu da provalim?
Meni se ovo sviđa, najbolja grafika koju sam u jednoj open world igri za PC video..
Blizu toga. Verovatno neće moći skroz. I mislim zbog grafičke.
Jer ne verujem Ubisoft, uvek navedu manju grafičku nego što stvarno treba.
Nadaj se dobroj optimizaciji, sve ostalo nije toliko bitno.
Heh, kažeš nisi neki igrač a upravo tako pravi gamer treba da razmišlja.Nisam neki igrac i pridajem persudan znacaj kvalitetu same price i gameplay-a, ne toliko grafici.
To ne verujem da će da se desi.
Sve su gore i gore. Milion rupa koje nikad ne zakrpe. Evo Blacklist je neigriv u DX11, puca na pola sata.
Ubisoft je to. Kompanija koja je počela da štancuje AC. I sahranila sve što je kvalitetno imala pod Tom Clancy's.
msm da preterujes... meni je Blacklist sljakao kao leptiric, sad igram ovaj Ass Creed, isto bez problema... doduse nabudzio sam peceve...
Radi ti Blacklist u DX11?
Svaka čast. Na internetu imaš gomilu ljudi s tim problemom.
A nema patch posle 1.03.
Heh, kažeš nisi neki igrač a upravo tako pravi gamer treba da razmišlja.Džaba ovakvoj igri cutting edge grafika ako je gameplay plitak ili loš, i ako priča nije dovoljno dobra da i sama po sebi tera igrača da nastavi sa igranjem. Bez toga samo jedan glorifikovani tech demo imaš.
Naravno, znajući Ubisoft, ne verujem da će igra ni na jednom od ta dva polja podbaciti..
Uh dobro je,a ja se vec uplasio da cu morati da je kupim.ti neces moci ni da pokrenes igru![]()
gta sa losom fizikom..,)
Jedva cekam GTA V
^
Mislim da ce ovo biti nevidjeno dobro!Grafika "izuva"(kako to kazu mladi),gameplay koji je prikazan u postu #533 je tako zarazan da sada vec vidim kako cu igrati bukvalno danima!Evo iz ovih stopa idem da "odradim" preorder,ne pitam koliko kosta!Necu vise ulaziti u ovu temu,jer prosto mi srce preskace kada vidim neki novi trejler!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari