Šta je novo?

Watch Dogs

Pročitao sam, ali ukusi se razlikuju. Više sreće sledeći put sa nekom drugom igrom. :)

I jel uspeo neko da uradi nesto po pitanju optimizacije? Jel postoji neko resenje da ne shtuca igra?

Zadnji patch oficijalni je dobar, nema vise stucanja na high texturama, probao licno :D

Razmisljam se da pazarim Watch Dogs, prodaje se za smesne pare na KP, e sad dal se isplati MP za igranje, jel donosi zabavu ?? Ovo je pitanje za one sa originalom, jer ako MP nije nesto necu da dajem pare, za SP only tu je TPB...

Watch Dogs - predjoh na hard... generalno igra je ok, moze da se igra...
nikad nisam imao neka velika ocekivanja od nje, a ona su se i spustila kad je pocela cela ona prica
oko downgrade-a grafike, i pitao sam se kakav je uopste gameplay u igri...tako da sam se pozitivno
iznenadio, kad sam je igrao vec neko vreme, gameplay je ok, bolji nego sto sam ocekivao...
prica je blah, glavni lik je prilicno nezanimljiv, bukvalno average joe, bukvalno nista interesatno u vezi njega, ni pojava, ni glas, nista... nije uopse badass, nema nista sto bi ga nekako indetifikovalo, totalno je prazan...
od likova mi je bio zanimljiv jedino Jordi, odlicno uradjen lik, psiho, ali duhovit :D
da i Difolt je odlican lik...

igra sa zadnjim pechom radi ok, i dalje ima nesto stuteringa u toku voznje, ali ne kvari bas tolko ugodjaj...

skill tree je besmislen, jer skoro sve mozes nadograditi, te nemas potrebu da vrsis neki izbor, takodje ima i bas bezveznih skillova, tipa manja sansa da ti pukne guma na kolima il tako nesto :D

kraj igre je takodje blah i vidi se da vec najavljuju i pripremaju teren za drugi deo igre, koja ce verovatno doziveti da bude i trilogija... ali mene to ne zanima, odigrao sam keca, koji je ok i prilicno sam siguran da necu igrati nastavke...

graficki igra izgleda dobro, ali sam wow efekat imao samo prvih 20 minuta, posle sam se samo jos u dve prilike wowirao, jedan lepo dizajniran level sa zalaskom sunca, i kad sam imao prilike blize da gledam vodu, koja se graficki izdvaja od ostalih stvari... ostalo, nista posebno, sivi dosadan grad...

fiziku bi definitivno pohvalio, odlicna je, pogotovo posle explozija, koje izgledaju sjajno...

osecaj pucanja je ok, pogotovo kad se koristi u slowmotion-u...

igra mi uopste ne deluje kao Assasin Creed, iako sam se toga uplasio... ali me u samoj igri, nista nije asociralo na nju, sem nekih side aktivnosti gde trebas da juris likove...

hmmm da, zameram igri sto ne pamti izbor podesavanja, pa moras svaki put da ga podesavas iznova, kad pokrenes igru... mislim na kontrole i na izbor tezine...

igrao sam na tastaturi, probao sam i na dzojpedu, ali tasta mi je bolje legla...

osecaj voznje nije ocajan, iako je los, ali navikne se covek...

sve u svemu 7/10

Poceo sam igrati ovo, ali preko sredine ekrana imamm neki kao "obris mokrom krpom", ne znam ni sam kako bi ga nazavao. Kao obrisi nekih tekstura. Znaci samo preko sredine ekrana na par pecata. Kao neke bijele tackice zgusnute na par mjesta. JEl se moze kako to srediti, do cega je to? 280x je grafa, driveri 14.4.

Poslednja izmena:
^Instaliraj 14.9 nove, ima optimizacija za WD.

probacu danas pa pisem jel se popravilo, hvala.

Ja skinuo neki mod grafički za ovo 700mb, bolje izgleda i digao je FPS. Kako? Nem' pojma. Šteta što sam već prešao, sad sam samo hteo da probam mod.

Al je igra ocaj. Radi na 40-tak fps, ali toliko sjecka cim padne noc da je igranje nemoguce, sjecne, pa 50fps, pa sjecne, pa 50fps. Uzas!!! Momentalni delete :)

Ako nekog zanima, ima na Uscu Shoping Centar, C&A radnja, prodaju Watch Dogs majcu [imaju i Sin City], ja nisam neki preterani fan te igre, ali majca mi se jako svidela, pa sam uzeo, evo kako izgleda:

IMG_7317.jpg IMG_7318.jpg

E odlicno, posto sam ja ogromni fan ove igrice, sad sam skoro kupio igricu + season pass, pa je red da kupim I majicu :D Inace ako neko ima original igricu neka me doda na uPlay-u DonMarkoni96 (posto sam kupio uPlay verziju), pa da igramo malo :D

Uzeo sam original za neku bagatelu (4,5$) i moram priznati da je online hackig prilicno zabavan. Gledati kako neko panicno trazi mog karaktera dok ja kuliram u kolima, pored kojih bar 5 puta prolazi je urnebesno. :-D

A i dobro je za ubijanje vremena do GTA V.

Poslednja izmena:
Online Hacking i Online Tailing su i meni baš zabavili, da nije bilo toga možda ne bi ni prešao igru, sasvim je ok za razbijanje monotonije :)

Samo ne znam cemu sluzi Free Roam online? Nabasao na neke likove, pokusao nekog da ubijem, sasuo 3 sarzera u glavu i pregazio ga desetak puta a on jos ziv i zdrav :D

Nazad
Vrh Dno