Jel ovo predstavljeno sada na E3u?
Update: Ubisoft's press site has filed platform listings for Watch Dogs: PlayStation 3, Xbox 360 and PC.
Eh, ala ce posle ovoga GTA5 jadno izgledati 🙂.
Ali Last of Us, nisu normalni kako ono izgleda i koliko je zrelije sve od Uncharted-a..
Sto se palite, ovo je samo jos jedna od onih igara sto preterano izgleda ali u stvari 99% toga je skriptovano i od igraca se ocekuje da pritisne jedan taster u pravo vreme za nastavak igranja i pokretanje odgovarajuce animacije.
Od linearnosti ovde nema nista i to i sami znate.
Ja ne znam zasto ljudi toliko pate za nelinearnoscu. Mislim, za ovakvu igru GTA linearnost/nelinearnost je vise nego ok, a sve ostalo je mnogo vaznije.Pardon , nelinearnosti 🙂
ovi sto sumnjaju da ce cela biti linearna i skriptovana, nek mi objasne multyplayer ....
ne znam kakve veze to ima jedno s drugim?
Nelinearna ne znaci da je open-world mapa, ili linearna da je ogranicena manje regije, kvartove, zgrade... Nelinearnost je ako ti neko namesti kamion sa dinamitom da ga podmetnes u neku garazu, ne uradis tako kako ti oni nalazu, nego npr. skines dinamit i postavis ga na neko trece mesto, ili ga prodas, ili ga npr. koristis za hvatanje ribe... to je nelinearnost.
Bilo kako bilo, svi cemo se lepo igrati kad izadje. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari