Šta je novo?

Wasteland 2

Kazu da ce trebati oko 50 sati da se predje igra (valjda na normal tezini)... Ako neko hoce da sve istrazuje i zavrsi sve questove, trebace jos i vise.

Dobre vesti, mada nista manje nisam ocekivao od tima koji se stvarno trudi da naprave igru po old school pravilima ne same gameplay-a nego uopste celokupne zamisli jedne kompjuterske igre. Nesto sto su danasnji developeri, vecinom primorani od izdavaca, stavili u drugi plan.

Cekam ovakvu igru od Fallout-a i Soldiers of Anarchy poslednjih 10 godina. Novi X com me samo pocesao malo na to mesto, ali nedovoljno. Uh umalo da zaboravim Silent Storm sa expanzijom i neslavni Hammer and Sickle.

Jedva cekam da igram a opet ako sam cekao tolike godine radije bih cekao jos nekoliko meseci a mozda i duze da igra bude sto bolja i sto vise verzija da prodje pre nego sto je zaigram prvi put. A igracu je ko zna koliko puta!

Poslednja izmena:
Auh, sjajne vesti! Konacno malo uzivancije za RPG fanove posle toliko susnih godina! :)

Odlicno. Ocekivao sam Avgust/Septembar. Verujem da ce mozda cak u subotu kad bude premijera opening cinematica i objaviti tacan datum.

ha ne mogu da verujem da se jos neko seca soldiers of anarchy (ne uzimam u obzir poznatije naslove)

bice w2 odlican nema sumnje, ja sam ocekivao kraj godine

ha ne mogu da verujem da se jos neko seca soldiers of anarchy (ne uzimam u obzir poznatije naslove)

Ne da se secam, nego predjem svake godine ponovo. Vrhunski gameplay za to vreme a sa danasnjeg gledista bila bi bolja igra od vecine samo sa par mizernih ispravki.

Jedina stvar koju zalim je sto nisam nikada igrao MP sa nekim. Mogla je MP igra da se pokrene ali protiv kompa koji nije imao gotovo nikakav AI.

Poslednja izmena:

bice w2 odlican nema sumnje, ja sam ocekivao kraj godine

A eno ga i Silent Storm Gold za ~2 dolara na popustima :)

gde bre :) jos jedna fenomenalana igra

mada i ove godine izlazi nekoliko naslova, sumnjam da ce ih biti toliko u sledecih 10 godina opet :D

hvala!

u zamenu evo tebi opening movie wasteland 2

Pola sata igranja poslednje verzije. Warning: Ima spoliera!

[YOUTUBE]wseIjnvHFbo[/YOUTUBE]

Poznat bilbord?... :d :d :d

10321075_707299239319342_7138258064449964233_o.jpg

''Official Wasteland 2 release date... September 19th! The 20+ year wait is soon over.''

Ovo djeluje jadno u poredjenju sa Divinity Original Sin. (graficki) :S:

Ajmo opet vi sa grafikom. Ja reko' ti iskusan, ozbiljan igrac, a ti opet stavljas grafiku u usta

Igrao sam alfa verzije, igra sabija. Odlični dijalozi, vrhunska atmosfera, zabavni questovi.

Ajmo opet vi sa grafikom. Ja reko' ti iskusan, ozbiljan igrac, a ti opet stavljas grafiku u usta

Nema to veze, grafika je bezveze... Kolika se samo prasina podigla oko W2 i koliko je samo miliona prikupio a izgleda kao da je preko qurca uradjen. Dok Divinity izgleda kao AAA igra. Meni ova igra djeluje kao da je mod za neku drugu igru.

Ili onaj Pillars of eternity kako izgleda kao nesto iz 2001, ruzan stil, cheap UI

Heh, kako si komican... Pilars je vrh vrhova. :D

Poslednja izmena:
Divinity izgleda drugacije, sarenije i neozbiljnije od Wastelanda sto je bila namera autora igre. Isto sam jedno vreme mislio da Wasteland 2 izgleda bezveze ali su stvarno popravili grafiku u poslednjim buildovima. Tesko da moze bolje da izgleda igra cije osnovno okruzenje je apokalipticna pustinja. Meni Wasteland 2 bolje izgleda nego PoE iako to nije smelo biti slucaj, jer je Wasteland 2 igra sa 3d terenom dok je u PoE teren rucno crtan.

@r0nIn
Džaba se trudiš... ja sam napisao istu stvar pa su mi brisnuli post.
Nema to veze sa tehnikalijama koliko je sam stil loš... Divinity lepo izgleda, Shadowrun lepo izgleda, Pillars of Eternity će po svemu sudeći veoma lepo izgledati... sve igre sa za današnje standard skromnim budžetima.
Wasteland sa druge strane jednostavno izgleda ružno, jeftinu.... a na kickstarter-u je skupio značajno više para nego Shadowrun i Divinity.

@r0nIn
Džaba se trudiš... ja sam napisao istu stvar pa su mi brisnuli post.
Nema to veze sa tehnikalijama koliko je sam stil loš... Divinity lepo izgleda, Shadowrun lepo izgleda, Pillars of Eternity će po svemu sudeći veoma lepo izgledati... sve igre sa za današnje standard skromnim budžetima.
Wasteland sa druge strane jednostavno izgleda ružno, jeftinu.... a na kickstarter-u je skupio značajno više para nego Shadowrun i Divinity.

kellhuse ti li si? o_O

Pa imaju pravo, Wasteland 2 ima daleko losiji graficki stil od Divinitija i PoE. Mislim da je i sam Fargo svestan toga, uostalom za Torment Tides Of Numenera uzimaju tehniku od Obsidiana iz PoE i drago mi je sto ce Numenera da vise lici graficki na PoE.

Da l' ima nebitnije stvari u igri od grafike? Može izgledati k'o 4 Krajsisa, džaba joj ako je đubre. Ja sam grafiku poslednji put ozbiljno pominjao kao klinac kad je izlazio Krajsis kec.

Slazem se. Nije uopste pitanje koliko je "dobra" grafika. Nego koliko dobro se uklapa u tematiku, atmosferu i gameplay.

Od Crysis-a ocekujes foto realisticne prikaze dzungli, grada, efekte moci, explozije itd. Od igre kao sto je Wasteland ocekujes pogled iz pticije perspektive na jedan sumoran i opasan, ponekad komican, post apokalipticni svet.

I nemojte da preterujete, pa ne dobacujemo se pikeslima pa da se kuka na grafiku.

Ja kontam da je Kelhus voleo sve nove, uprošćene i osakaćene igre, kao Dragon Age 2 i 3, Thief novi itd, a ovo, valjda, nije jedna od takvih.

Vrh Dno