Šta je novo?

Warhammer 40.000 generally

• Začetnik teme Začetnik teme Uriel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde moze da se skine gathering storm serijal bez slika vec samo text,ne mogu da citam tako na Kindle?Samo sam fall of cadia nasao u normalnom obliku...

Je li, šta mislite, da nam se sada pojavi imperijalna flota, recimo da smo sada negde u vremenu Great Crusade, šta bi se desilo sa Zemljom, koja bi planeta postali? 🙂

Agri world mining a mozda i svet koji high lords koriste za odmor prirodu i relaxaciju.
Inace bilo je planeta i sektora gde crusade nije mogao nista duradi i to su uglavnom forbidden worlds.
Bio je dogadjaj Pale Wasting negde M30neki milenium gde je sve izbrisano iz istorije pa se ne zna mnogo o tome. Uglavnom su otkrili neke xenose u Ghoul Stars sektoru. Big E poslao 12 chaptera da ih dovedu u red, vratio se samo pola od jednog porazeni. Medju tim planetama su i Necron flayed ones thomb world. 10M kasnije Tyranid Fleet Moloch je uleteo u Ghoul Stars vratio nazad i zaobisao.

40k rant na nekih 5 minuta. ❤️

Hmm, malo neobičan izbor muzike.
Ja i dalje čekam neki dobar FPS iz ovog univerzuma.
Može da bude sečenje kao što je bilo u Shadow Warior, da lete čereci mesa, gunplay, uh, ne znam, nije toliko loše bilo u Space hulk: Deathwing, ali može to mnogo bolje.
Bilo bi prelepo u toj igri, da može da se provoza Dreadnought. ❤️

Da li ovo vredi igrati?
Necromunda: Hired Gun

Poslednja izmena:
g2LiMqH.png

Tu je i Sly Marbo 😎

4RxcgL6.jpeg

Što sam ubo dobru muziku.

hello-im-author-of-this-image-v0-lksocxdesepg1.png

zzzzzz.jpg

Joytoy? Koliko para, gde si uzeo?
Super izgleda.

Uh, ukupno nije mala cifra.
Meni je često izletalo na Temu-u tipa za 30€ joytoy, uz besplatnu isporuku, ali nemam para za takve stvari i ko zna da li je originalna figurica.

Dobio par setova figurica Ultre, Tyranids, Blood angels...mnogo su malene figurice, sklopio sam par komada ali da to farbam nema sanse.
Sve je made UK, vrhunski kvalitet. Secice bukvalno hirurgija.

ovo kupljeno jos prosle godine. collectors edition 🙂

BBTS MINT PRO

Meant for display
Virtually flawless packaging
Inspected, bagged, and double boxed for the discerning collector

obicno je bilo 5-6$ manje

Joytoy a i sam GW nemaju bas lore precizne firurice jer GW izgleda ne citaju sopstvene knjige.
Zephon ima 2 edicije i obe su pogresne. A pritom on je detaljno opisan kako izgleda u 5 knjiga.
Lemartes ima 5 edicija i valjda je samo druga tacna.
Joytoy nema ni jednu Night Lords figuricu iako ne nose svi koze i lica i izgledaju super.
Celestine sad ima jump pack i ukrasna krila sto nema veze s mozgom jer je living saint, ali bar vise nije bosa.
Azraela su pogodili 100%

Joytoy 😁
Yes, yes, heresy, I know.

r6yFMzY.png

jDt77j4.png

Nazad
Vrh Dno