Šta je novo?

Warhammer 40,000: Eternal Crusade

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Da malo odmorimo od promovisanja konzolizama u PC podforumu :)

Jos jedna Warhammer igra, jos jedna WH40K igra, pa dokle vise? E ako se ova ne izdobri bice jos 50 Games Workshop naslova u narednih 10 godina, ne brinite se :p

Igra je kao sto se da videti online TPS, smestena u WH40K univerzum. Razvni tim je Behaviour Interactive, nezavisni tim vecini nepoznat koji je pare i iskustvo sticao radeci sve i svasta za svakoga. Meni su poznati jer su angazovani kao tim za ispomoc na Star Citizenu. Pare koje su zaradili tezgareci za Bethesdu i Kris Robertsa su ulozili u ovu igru, koja ima je prva prava velika igra koju rade sami. Pogledajte koliko su oni uradili za manje vremena nego Kris Roberts, koristeci UE4 umesto CryEngine3 i uz mnogo manji budzet :)

Sto se igre tice, u early alpha fazi je i moze se pazariti na Steamu. Ocene su dobre ali igra deli jednu zajednicku crtu sa Star Citizenom a to su graficki bagovi i nenormalna zahtevnost. Valja malo sacekati a onda se koljemo, drugovi svemirski marinci na obe strane :)

Bolje da je 100 miliona potroseno na ala Star Citizen MMO smesten u WH40K univerzum nego na Star Citizena...

Mmmmmmm, igra po mom ukusu.

Negde sam skoro gledao video koji se prilično žali na balans, ali dobro, valjda će se to ispeglati. Što se tiče utisaka, treba biti obazriv, mnogo WH40K fanovi su spremni da igri štošta progledaju kroz prste, posebno ako ispuni makar delić najavljivanog...

SPIazri.jpg

Poslednja izmena:
I malo aproprijativne muzike, da pozdravimo pridošlice...

Nego, ako uzmem EA, ili kasnije kupim igru svejedno, samo se to plati (i mikrotransakcije kasnije ko želi), neće biti mesečna pretplata?

Nego, ako uzmem EA, ili kasnije kupim igru svejedno, samo se to plati (i mikrotransakcije kasnije ko želi), neće biti mesečna pretplata?

Nece biti pretplate, nove frakcije koje ubace tipa Tau / Dark Eldar / Imperial Guard ce se verovatno placati. Orkovi i Eldar mored SM i CSM ce biti u igri kada izadje.

Živo me zanima kako će da izgleda implementacija Imperial Guard frakcije u akcionu igru...Naravno, pod uslovom da se drže kodeksa i odnosa snaga :)

Nešto ovako?

eb3810b5dda7984418516de316d3d40d.jpg

P.S. Waaaaaaaghhhh!!!!!! Upravo se instalira, ima malo manje od 5 GB...ali rekoše developeri da će posle da dodaju i sređuju assetse, najpre da se balans napravi kako treba...

Ništa od Waaaaaaaghhhh!!!!!!, Orkovi zaključani, baš kao i Eldari, samo regularni Space i Chaos marinci. Od Chaos snaga dostupni Word Bearers, Black Legion i The Night Lords, dakle svi su Chaos Undivided, nema pojedinačnih posvećenih Nurglu, Khornu, Slaneeshu ili Tzeenchu.

Konrad Curze FTW!

edited_konrad_1357.png

Ne valja poster, kandze moraju da budu metar osamdeset! :d

Evo detaljnije fotke...To je Konrad Curze, primarh Night Lordsa.

Konrad_Curze_final_small.jpg

Poređenja radi, ovo je Lorgar, primarh Word Bearersa:

latest

The Black Legion je kao što svi znaju služio samom arhinemezisu, warmasteru Horusu. Nakon što je Horus ubijen, njen primarh je postao Abaddon The Despoiler.

599db3b07104d467535e8a8ad83e4ef2.jpg

Inače, ima zanimljivih opcija kod podešavanja loadouta svake klase. Sviđa mi se, mada moram da proučim konkretnu ubojitost. Za sada su, kako vidim, razlike među legijama uglavnom kozmetičke. Recimo, nema nekih naročito specifičnih jedinica, kao što Night Lordsi imaju specijalne jedinice za blisku borbu a devastatore ne bi trebali da imaju uopšte. No dobro. Odigrao sam samo jednu partiju na jednoj mapi i zanimljivo mu dođe...kao neki pojednostavljeni Battlefield sa blesavijim opcijama za napad i odbranu :)

Otkako je umesto Miguel Carona, lika koji se gadno proseravao i obecavao kule i gradove ( 1000 vs 1000 na nekim pikoserverima ) dosao debeli Isladnjanin igra je krenula konacno da se pravi, nema proseravanja i nerealnih obecanja, presli su na Unreal 4 engine, smanjen je znatno broj ljudi na mapi nije vise skroz open world kao planetside.

Inace plan im je da kroz par godina povecavaju mape i broj igraca., patchu koji stize bice ubacena mapa sa 60+ igraca.

I na launchu ce biti 4 ''rase'' Space Marines, CSM, Eldar i Orkovi.

Inace igra najvise lici na Space Marine multiplayer, koji je bio odlican ali je Relic napustio igru, niti je imala dedicated servere pa je brzo i zamro.

A pve neki? Osim onoga tyranidi nailaze u talasima pa se branite.

Hm, nemam pojma uopšte i da to postoji. Sve što sam video je PVP. Možda nemam pristup tome ako igram sa Haosom, jer sve je ovde PVP u Battlefield-olikom stilu. Na nekom forumu sam video da govore da će 90% iskustva biti PVP, sa nekim PVE instancama koje će biti ubačene, ali to će biti bosevi, a ne bitke sa hordama Tiranida. To je navodno najava developera.

EoZ2ywn.png

Kako F2P ? Zar nisu rekli da ce biti B2P ?

Orki su džabaka,dok druge frakcije kupuješ,barem sam tako razumeo u pošti šta su mi poslali skupa sa ključem

Nazad
Vrh Dno