Šta je novo?

Warhammer 40,000 : Dawn of War II

pa dule je spominjao na prethodnoj strani da ne moze greenskin weaponsmith da se predje

i da se ocekuje kakav hotfix i sl, nemam vremena da ispratim sta se desava pa sam sav zbunj dal da patchujem il ne :)

pa dule je spominjao na prethodnoj strani da ne moze greenskin weaponsmith da se predje

i da se ocekuje kakav hotfix i sl, nemam vremena da ispratim sta se desava pa sam sav zbunj dal da patchujem il ne :)

OK. Dakle patch 1.1.0 je obavezan. Ako treba link cimaj na PM. U slučaju da si počeo kampanju pre patch-a onda nećeš moći da nastaviš igru dalje posle neke misije. U međuvremenu je izašao i neki hotfix.
Sve u svemu instalacija>patch>hotfix>new campagne>play :wave:

OK. Dakle patch 1.1.0 je obavezan. Ako treba link cimaj na PM. U slučaju da si počeo kampanju pre patch-a onda nećeš moći da nastaviš igru dalje posle neke misije. U međuvremenu je izašao i neki hotfix.

Ja sam poceo da igram pre patcha, u toku kampanje patchovao na 1.1, i, ocekivano, u jednom trenutku sam ostao bez misija i nisam mogao da nastavim. Medjutim, posle instalacije hotfixa mi je kampanja "proradila" i sada mogu da nastavim. Mozda je ta misija posle koje ne moze da se nastavi kasnije, ali za sad sve radi kako treba.

oke hvala :) sad je jasno

Кампања ми тотално другачује иде после печа :trust:

u kom smislu ide drugacije???

Errrr,moze li neko da mi da linAk za patch i hotfix na PM?Nadjoh na 2 mesta,jednom skinuh neki sifrovani zip,drugi put skinuh,nece da se ekstraktuje,ponovim skiDJanje,opet nece da ekstraktuje:)Znaci,zaista bi mi dobrodosli pravi,dobri linkovi od neke dobre dushe?:)

Da li bih i ja mogao dobiti na PM sve sto je potrebno da igra proradi.Hvala unapred

Proslo vreme za edit,pa moram jos jednu poruku..Kako uninstalirati vitalnu verziju?Samo brisanje instal foldera?Moram reinstal pa zato pitam..

Proslo vreme za edit,pa moram jos jednu poruku..Kako uninstalirati vitalnu verziju?Samo brisanje instal foldera?Moram reinstal pa zato pitam..

Samo obriši folder gde si raspakovao. Ovo važi za sve verzije koje su se pojavile do sada uključujući i "Vitalnu"

cisto da javim da ima patch i 1.1.2 :D i da radi sa loaderom

Da li postoji neka mogućnost da se pokrene coop kampanja u LAN-u bez potrebe za netom ili su opet napravili isto ****** kao sa Red Alert-om 3?

Poslednja izmena:
Imam vitalnu verziju i Vistu x64. Jel moze neko na PM uputstvo sta uraditi da proradi makar sa prvim patchom ?

Hvala unapred :wave:

ljudi sta je bolje dawn of war 2 ili endwar??

Poslednja izmena:
gledao sam endwar na youtube,nekako me nije zadivilo iako mnogi govore da je banja...medjutim dok sam gledao dawn of war 2 bas mi je mocno izgledala grafika i ovaj novi gameplay koji mi je puno bolji u odnosu na soulstorm!ne znam sta da izaberem pomozite!!!!!!

Izaberi oba.:) Ja igram i jedno i drugo.

ima li mogucnost pravljena zgrada ?ili se se odvija u dobijenim timovima?

У кампањи има укупно 5 тимова и један Дреднот, на почетку имаш форс командера и тактичке маринце и успут добијаш остале и на крају Давиан Тул-а у облику Дреднота. Само 4 тима се бирају за мисију, у зависности од потребе мисије. Мулти је скроз друга прича, једна главна зграда и све једнице из ње, са додатком могућности прављења тарета.

Иначе не ради ми више мулти са бета кључем :(

Igra deluje odlicno na prvu :)

Pitanje: da li u skirmish-u/multiplayer-u postoji mogucnost upgrade-ovanja svih onih sposobnosti kao u kampanji?

Poslednja izmena:
Ne baš... istina je da sam odigrao samo jedan skirmish čisto da probam, ali utisak je kao da je totalno druga igra u pitanju.

Kako je to realizovano? Ja sam startovao skirmish i vidim da je moguce kupiti upgrade za sve jedinice(ukljucujuci heroje),a samo heroji dobijaju iskustvo i to kad dobiju nivo automatski se ojacaju.

Нисам имао прилике да видим, бета налог није имао ту функционалност. Али вероватно је исто као у кампањи.

Heroji nemaju iste sposobnosti kao u kampanji. Tačno je da se leveluju i u zavisnosti od klase izabranog heroja dobijaju određene spec. osobine. Pojedinačne squad-ove je moguće upgrade-ovati i za to su potrebni requisition poeni kao i energija koji se dobijaju zauzimanjem odgovarajućih mesta.
Tako bi otprilike trebao da funkcioniše skrimish. Ja ga nisam nešto preterano igrao pošto se još zanimam sa kanpanjom.

Vrh Dno