Šta je novo?

warez - predlog

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
Palo mi je neshto na pamet. Poshto vise ne smomo da javno postujemo info o warez linkovima, mozda bi mogli da se snadjemo nekako ovako
subject: $ Corel Draw 11

Jel ima neko demo verziju?

i sad taj znak dollar da se protumaci kao potraznja za creck-om... onda ko ima crack, kaze kao imam ja - kontakt na mail ili pm...
i lepo sajt i dalje funkcionise (u tom pogledu) a niko ne moze da vam pravi probleme zbog ovoga (niste vi znali sta znaci taj $)

ili npr.
subject: $ izasao novi Corel Draw 11

Eko nekome treba demo programa nek pita na pm.

ovo na primer kad neko ima crack/serial/patch...

moze li?

BTW prosli thread je zakljucan, pa se nadam da ovaj nece zavrsiti isto....
evo samo da zamolim pecu da odgovori, pa posle radite sta hocete sa tread-om (mozda bi bilo dobro da odstoji par dana, da ga vecina vidi, pa ga posle obrisite...)

Pozdrav!

Poenta nije samo u tome da se ne pise "http:// ...." ili kace krekovi u forumu, da nas ne bi nasli iz nekog udaljeng zapadnog centra. Poenta je u tome da je to sada nezakonito i u ovoj zemlji i bilo ko iz nadleznih *lokalnih* izvora moze ovo da cita i time prouzrokuje nepotrebne probleme sajtu. Ne mora cak ni da se registruje - uvek moze sve da se procita i bez toga, kao gost. Kod nas nema more sajtova i ovakve forume koji okupljaju ljude, "gde se nesto desava", mozes kod nas da nabrojis na prste obe ruke - uopste nije nikakav problem naci nas.
Da li je to vise ili manje verovatno, nebitno je - necemo uopste da se kockamo time da bi proveravali. Govorili u siframa ili otvoreno, ispada ti na isto - *bilo ko* moze da dodje i procita isti ovaj tvoj "sifrarnik" i nama se isto cefne.

Jos jednom, sta se radi u privatnoj reziji ili na private razgovorima irc chatova, nije nasa odgovornost, ali kada ide preko sajta i ovako se lepo zapise, onda jeste. Na internetu ima gomile sajtova i foruma koji se bave warezom, tako da to polje nece uopste biti ugrozeno niti nedostupno zbog toga sto smo mi prekinuli takve stvari ovde. Valjda je sada jasno.

Edit: zakljucavam ovaj thread; Peca ako zeli nesto da doda, on to moze da uradi i na zakljucani thread, mada mi se ucinilo da je covek do sada bio jasan po ovom pitanju

Nazad
Vrh Dno