Šta je novo?

Warcraft 3

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Recite mi vase misljenje o Warcraft 3!
Kako bi mu vi sudili?ctp;

Ja bih bio blag...SJAJNA IGRA PRESAO SAM NA HARDu, igrao mape 1 na 1 sa racunarom sad (pokusavam:D ) ja protiv 2 racunara u istom timu auuuu
Nisam bio u igraonici 9 meseci STRASNO! Sad moram otici zaboravili me ljudi

A ja bih bio brutalno surov, u skladu sa nadimkom :) - najgora blizzardova igra...Steta je sto su ga upropastili ne toliko ne znam cime, vec sto su krenuli u neke sustinske izmene, pa stali na pola, pa je ispalo da se igra real time strategija sa strasno malim brojem jedinica pa nismo ni tamo ni ovamo...
Kako mi nedostaju stara vremena Total Annihilationa ili eventualno Starcrafta...ovaj W3 ima samo grafiku, pricu i animacije ali ne i gameplay koji povlaci coveka da uziva u misiji...vise vuce da bi videli animaciju i sl...
Da ne duzim vise
Pozdrav

Warcraft III je femomenalna igra. Odavno (tj. od RA2: Yuris Revenge) nisam igrao neku tako dobru igricu

Brutalan Zlica je napisao(la):
A ja bih bio brutalno surov, u skladu sa nadimkom :) - najgora blizzardova igra...Steta je sto su ga upropastili ne toliko ne znam cime, vec sto su krenuli u neke sustinske izmene, pa stali na pola, pa je ispalo da se igra real time strategija sa strasno malim brojem jedinica pa nismo ni tamo ni ovamo...
Kako mi nedostaju stara vremena Total Annihilationa ili eventualno Starcrafta...ovaj W3 ima samo grafiku, pricu i animacije ali ne i gameplay koji povlaci coveka da uziva u misiji...vise vuce da bi videli animaciju i sl...
Da ne duzim vise
Pozdrav

Slazem se... gameplay je veoma los. AI je jednostavno glup.
Za multiplayer ne znam, mada mi se cini da je potpuno isti kao i Starcraft koji ja nikako ne volim...

Po meni jedna od najboljih Blizzard-ovih igara!!!
:D

Multiplayer je prava char warcrafta.. Heroji su toliko digli igrivost strategija u multiplayu da ja nemam rechi. Bash dolazi do izrazaja kada neko zna da igra. U principu jeste veoma slichno starcraftu, ali opet kada se malko udubish i daaaleekoo razlichitije.

Igra je odlicna, imam vrlo malo zamerki. Pocevsi od price, preko interfejsa i balansa rasa, jednostavno se vidi ulozen trud, a to veoma cenim kod igre.
Jedina stvar koja mi fali, a za nju na kraju krajeva warcraft 3 i nije koncipiran, su masovne bitke i veliki broj jedinica. Ovako je igra vise takticka, a manje strateska simulacija.

Drago mi je sto se vecina slaze sa mnom.
Presao sam sve 4 kampanje i zakljucio da je kompjuter ozbiljan protivnik.

Sime je napisao(la):
Slazem se... gameplay je veoma los. AI je jednostavno glup.
Za multiplayer ne znam, mada mi se cini da je potpuno isti kao i Starcraft koji ja nikako ne volim...

Pa igra je pravljena za multiplayer ,a ako nevolis StarCraft onda neznas sta je strategija . Nemozes ocenjivati igru na osnovu misija iz same , dodji na neki server pa odigraj sa ljudima i onda reci ctp;

I po meni je W3 jedan od najboljih Blizzard-ovih igara.

Sime je napisao(la):
Gameplay je veoma los. AI je jednostavno glup.

Pa ne znam Gameplay je po meni fenomenalan.. samo ne znam na chemu temeljish ovo da je AI glup.. Navedi mi jednu strategiju u kojoj je bolji!

delimir je napisao(la):
Warcraft III je femomenalna igra. Odavno (tj. od RA2: Yuris Revenge) nisam igrao neku tako dobru igricu

Pa sta si ti onda igrao ??? :)

Sto se ostalih (zilet, Ser Zile itd.) tice zelim da skrenem paznju da prilikom izlaganja svog misljenja ja ni 5 para ne dajem na multiplejer jer me jednostavno ne zanima posto ne mogu da se bakcem sa internetom a u igraonice niti imam vremena niti mi pada na pamet da idem, pogotovo otkad su sve okupirali pretezno retardirani klinci sa counter-om...

A inace upravo, kao sto sam i naglasio, War3 i vade one "sporedne" stvari sto doprinose utisku kao sto su animacija, zvuk, multiplejer, atmosfera itd. Ali ne mogu da se otmem utisku da gameplay sux jer se sa izmenama stalo na pola a nije svaki kompromis dobar...naprosto se napravi 12-18 jedinica (vise i ne moze), 2 katapultaa i udri, pobeda je zagarantovana, pod uslovom da se u bazi dobro razvija ekonomija i konstantno prave dodatne jedinice...naprosto, previse jednostavno...

Gameplay Starcrafta je bio odlican...mnogo vise jedinica sa mnogo razlicitijim svojstvima i sa ne bas toliko specijalnih osobina koje samo bespotrebno komplikuju stvari...i naravno limit od 200 istih :p

A najbolji gameplay ikada sto se strategija tice je imao Total Annihilation u kome sam uvek maltene zalio sto se misija zavrsila...i ciji sam huge fan !

W3 je odlican,malko je drugaciji od Starcrfate ali tako i dreba da bude da se ne bi smorili(mada ja jos uvek igram SC sa ekipom u igraonici,evo vec 3-4 godina)

Sto se ostalih (zilet, Ser Zile itd.) tice zelim da skrenem paznju da prilikom izlaganja svog misljenja ja ni 5 para ne dajem na multiplejer jer me jednostavno ne zanima posto ne mogu da se bakcem sa internetom a u igraonice niti imam vremena niti mi pada na pamet da idem, pogotovo otkad su sve okupirali pretezno retardirani klinci sa counter-om...

A inace upravo, kao sto sam i naglasio, War3 i vade one "sporedne" stvari sto doprinose utisku kao sto su animacija, zvuk, multiplejer, atmosfera itd. Ali ne mogu da se otmem utisku da gameplay sux jer se sa izmenama stalo na pola a nije svaki kompromis dobar...naprosto se napravi 12-18 jedinica (vise i ne moze), 2 katapultaa i udri, pobeda je zagarantovana, pod uslovom da se u bazi dobro razvija ekonomija i konstantno prave dodatne jedinice...naprosto, previse jednostavno...

Gameplay Starcrafta je bio odlican...mnogo vise jedinica sa mnogo razlicitijim svojstvima i sa ne bas toliko specijalnih osobina koje samo bespotrebno komplikuju stvari...i naravno limit od 200 istih :p

A najbolji gameplay ikada sto se strategija tice je imao Total Annihilation u kome sam uvek maltene zalio sto se misija zavrsila...i ciji sam huge fan !

Za multiplayer nemozes reci da je sporedna stvar pa nikako !
A to da naprevis 12-18 jedinica i da si sigurno pobedio to samo u kampanji moze a protiv nekog sto razmislja nemora da bude .

Da, da....:) sve se trudis da mu zaobidjes commandera, kad ono "Neeee!!!" cheers

Ja se slabo igram na kompjuteru. Za poslednje dve godine sam igrao možda desetak igara...

Nisam ja baš merodavan da ocenjujem igre, ja sam više samo izneo svoje mišljenje, jer sam ljubitelj strateških igara...Evo čekam C&C: Generals ;)

Treba biti objektivan, mada su ukusi razlichiti...

Warcraft III je jedna igra koja čoveka uvuče u svoj svet, da igra i da uživa. Ja obožavam FPS a ne volim strategije, ali me je ova igra (multiplayer) potpuno obuzela.
Sjajno.

soulfly je napisao(la):
Da, da....:) sve se trudis da mu zaobidjes commandera, kad ono "Neeee!!!" cheers

Pa zavisi kakvu si strategiju furao...kod moje (cuvena Eagle strategija sa Cavedogovog sajta:)) je on imao tendenciju da bezi jer se protivnicki commander-i nisu slagali bas najbolje sa mojom avijacijom :p

Za multiplejer kazem da JA smatram da je sporedna stvar pa zato i ne uzimam to u obzir, ne i da to jeste i da bi svakom trebala biti sporedna stvar. Nemam vremena a ni zelju da idem po igraonicama ili da se bakcem sa tim preko neta i placam dodatno ovoj lopovskoj drzavi. Uvek sam okrenut iskljucivo single play-u i na osnovu toga prosudjujem.

Za Delimira: isto volim strateske igre. C&C Generals je najavljan za Bozic, ako te zanima...

Za Igor2 : da, ona te uvuce u svoj svet, ali samo izmedju misija zbog animacija, sto sa endzinom igre, sto sa onim pravim...bar je tako slucaj kod mene...ali ja najvise gledam u toku same misije, a moj osecaj u toku misije je nedefinisan, i vise u prosecnom kontekstu nego u dobrom...

cheers svima

Tacnije C&C Generals izlazi 1. decembra

Ukusi i kriterijumi su mnogo razliciti tako da mislim da netreba vise da se raspravljmo oko WC III .

:wave;

Ser_Zile je napisao(la):
Tacnije C&C Generals izlazi 1. decembra

Ukusi i kriterijumi su mnogo razliciti tako da mislim da netreba vise da se raspravljmo oko WC III .

:wave;
pa to ti je kao ono sta je bolje quake 3 i unreal? ups, nisam trebao ovo da stavljam, moderatori, brisite moj post! :D

Hvala bogu da se zna da je Quake 3 daleko bolji i tu nema mnogo rasprave !:cool:

ajde kada smo već kod strategija...

Kakav je "Emperor: Battle For Dune" (4 CD-a)?

Da li je zatevniji od Warcraft III (mada mi WCIII radi u 1280x1024 u 32bita...)?

delimir je napisao(la):
ajde kada smo već kod strategija...

Kakav je "Emperor: Battle For Dune" (4 CD-a)?

Da li je zatevniji od Warcraft III (mada mi WCIII radi u 1280x1024 u 32bita...)?

Probao => razocarao se . Samo stancovanje i tako dalje i tako blize bolje nastavi sa War III nego da se skenjavas sa ta 4 CD-a ,a grafika je ono ista otprilike mozda malo losija .

ja u zivotu nisam igrao strategiju, video sam sve, ali ih nisam igrao, shto zbog glupe ideje (uvek se radnja deshava u 35 veku, a to smara) shto zbog 2D grafike koja igre tog tipa po meni ne moze da prikaze kako treba...sa druge strane nisam ljubitelj ni tih fantasy *ranja:D i heroja , ali ova igra je chudo, shto zbog grafike, shto zbog MP-a koji je fenomenalan chak i protiv kompa...

jeli drajveru pa sta ti igras ako ne volis nista? minesweeper?! :D

Miroslav je napisao(la):
jeli drajveru pa sta ti igras ako ne volis nista? minesweeper?! :D

pa valjda se to po nicku moze naslutiti :)
igrao sam sve vrste voznji, preko automobila do motornih sanki i skejta :D:D:D

Nazad
Vrh Dno