Brutalan Zlica je napisao(la):A ja bih bio brutalno surov, u skladu sa nadimkom- najgora blizzardova igra...Steta je sto su ga upropastili ne toliko ne znam cime, vec sto su krenuli u neke sustinske izmene, pa stali na pola, pa je ispalo da se igra real time strategija sa strasno malim brojem jedinica pa nismo ni tamo ni ovamo...
Kako mi nedostaju stara vremena Total Annihilationa ili eventualno Starcrafta...ovaj W3 ima samo grafiku, pricu i animacije ali ne i gameplay koji povlaci coveka da uziva u misiji...vise vuce da bi videli animaciju i sl...
Da ne duzim vise
Pozdrav
Sime je napisao(la):Slazem se... gameplay je veoma los. AI je jednostavno glup.
Za multiplayer ne znam, mada mi se cini da je potpuno isti kao i Starcraft koji ja nikako ne volim...
Sime je napisao(la):Gameplay je veoma los. AI je jednostavno glup.
delimir je napisao(la):Warcraft III je femomenalna igra. Odavno (tj. od RA2: Yuris Revenge) nisam igrao neku tako dobru igricu
Brutalan Zlica je napisao(la):Pa sta si ti onda igrao ???
Sto se ostalih (zilet, Ser Zile itd.) tice zelim da skrenem paznju da prilikom izlaganja svog misljenja ja ni 5 para ne dajem na multiplejer jer me jednostavno ne zanima posto ne mogu da se bakcem sa internetom a u igraonice niti imam vremena niti mi pada na pamet da idem, pogotovo otkad su sve okupirali pretezno retardirani klinci sa counter-om...
A inace upravo, kao sto sam i naglasio, War3 i vade one "sporedne" stvari sto doprinose utisku kao sto su animacija, zvuk, multiplejer, atmosfera itd. Ali ne mogu da se otmem utisku da gameplay sux jer se sa izmenama stalo na pola a nije svaki kompromis dobar...naprosto se napravi 12-18 jedinica (vise i ne moze), 2 katapultaa i udri, pobeda je zagarantovana, pod uslovom da se u bazi dobro razvija ekonomija i konstantno prave dodatne jedinice...naprosto, previse jednostavno...
Gameplay Starcrafta je bio odlican...mnogo vise jedinica sa mnogo razlicitijim svojstvima i sa ne bas toliko specijalnih osobina koje samo bespotrebno komplikuju stvari...i naravno limit od 200 istih
A najbolji gameplay ikada sto se strategija tice je imao Total Annihilation u kome sam uvek maltene zalio sto se misija zavrsila...i ciji sam huge fan !
Da, da....Brutalan Zlica je napisao(la):A najbolji gameplay ikada sto se strategija tice je imao Total Annihilation u kome sam uvek maltene zalio sto se misija zavrsila...i ciji sam huge fan !
Brutalan Zlica je napisao(la):Pa sta si ti onda igrao ???![]()
soulfly je napisao(la):Da, da....sve se trudis da mu zaobidjes commandera, kad ono "Neeee!!!" cheers
pa to ti je kao ono sta je bolje quake 3 i unreal? ups, nisam trebao ovo da stavljam, moderatori, brisite moj post!Ser_Zile je napisao(la):Tacnije C&C Generals izlazi 1. decembra
Ukusi i kriterijumi su mnogo razliciti tako da mislim da netreba vise da se raspravljmo oko WC III .
:wave;
delimir je napisao(la):ajde kada smo već kod strategija...
Kakav je "Emperor: Battle For Dune" (4 CD-a)?
Da li je zatevniji od Warcraft III (mada mi WCIII radi u 1280x1024 u 32bita...)?
Miroslav je napisao(la):jeli drajveru pa sta ti igras ako ne volis nista? minesweeper?!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari