Šta je novo?

Warcraft 3

Mister No

Čuven
Učlanjen(a)
08.06.2002
Poena
619
Kad ce da izadje Expansion pack za Warcraft 3 ?
P.S. ovaj Warcraft mi se i nije nesto svideo. Sem atmosfere, i donekle grafike. Posebno mi se ne dopada sto ima mnogo jedinica u borbi i mnogo magija pa ne mozes da pravilno iskoristis sve jedinice. Dok komp sve to koristi odjednom
Mislim da bi bolje bilo da su ostali u klasicnom RTS fazonu...
Narocito mi je odvratno kad mi na pocetku dodju 4 coveka i poruce : Prince, stigla je vasa armija" :D Ili 6 orkova kaze "okupili smo hordu, cekaju nas 3 broda u luci da se ukrcamo...:)

Tvoja logika mi je slabo jasna.. Ne svidja ti se WC3 a hoces expansion... i ajde i to da shvatim, ali trazis ga tek posto se pojavio original... type;

byMaX je napisao(la):
Tvoja logika mi je slabo jasna.. Ne svidja ti se WC3 a hoces expansion...

Jos kad cujes da je u sred ispitnog roka, i salje mene da mu pogledam kako je uradio... :D

E a jel zna neko za neki server preko neta za War3 ( FUll verziju ) osim battle neta naravno... ?

Za Maxa: Pa to sam samo pitao u nadi da ce se ispraviti mnoge stvari.

Za Koju : A ko je kome prvi javio sta je uradio ? :D Ti malko izvrces, rec je bila o tome da ko 1. vidi javi onom drugom. :)
I sad smo obojica prosli :)
A inace me jako iritira sto svaka jedinica ima neke posebne osobine sto usred borbe ne moze nikako da se iole lepo iskoristi.
P.S. Kojo, ovde tvoj tata... ctp; :D:p

Cekaj bre, pa final jos nije izasao?!

"Warcraft III is scheduled to be on store shelves beginning July 3rd. Please note that it will be necessary to uninstall the Beta before installing the commercial release of Warcraft III: Reign of Chaos."

Jeste,mi sve dobijamo ranije...PIRATERIJA RULA!

I jos sam zaboravio da napomenem da mi smeta mali zoom...cak i kad je maksimalno odaljen nisam zadovoljan povrsinom mape koju prekriva...a jos ako je uzbrdivca :(
A i ove fore sa brojem jedinica...nemoguce je da se napravi vise od 20 zbog malog maksimalnog broja jedinica, tj. limita istih. Samim tim i okrsaji su pomalo debilni, pogotovo u odnosu na velike reci tipa "armija" ili "celokupna horda" i sl. koje se tako cesto koriste.
I jos kad krene bitka niko ziv ne shvata sta se tamo desava...
Nemojte me pogresno shvatiti, igra uopste nije losa, ali mislim da je ovo najslabija blizzardova strateska igra ikada. Mislim da je Warcraft 2 bio daleko bolji a Starcraft da ne pominjem, jer je nedostizan.
Inace presao sam ljudsku i pola undead kampanje.
I samo jos jedna stvar: jel igra toliko laka il ja mnogo dobro igram kad nijednu misiju nisam igrao duze od pola sata ukljucujuci tu i one zadnje sa ljudima ?
Pozdrav

pa igra jeste prilichno laka ja sam je preshao. Shto je vishe prelazish to su duze misije.. Ali zadnji filmic ( kada prikazuju ko je sve pravio igru ) rula MNOGO je dobro :)))

Malo cu da odmorim pa cu da pokusham na hard ...

poz

Vrh Dno