Šta je novo?

Warcraft 3

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Pozdrav

Wow dokopao sam se warcrafta tj poslom sam doshao u BG i rekoh iskrao sam se na 5 minuta i odmah kupio da ne reklamiram znate kod BLIC-ovog znaka
Rula jko je dobro ,javljam kasnije odoh jesti

Ajde kad jedes,ako uopste neko moze da jede pored W3:) ,javi utiske o igri.Kolika je zahtevnost i tako to
POzdrav

Ja ga igram vec par dana i mogu vam reci da je odlican. Sto se zahtevnosti tice, sta da vam kazem, imam p3 na 733 MHz, 256 rama, i voodoo 3 i radi odlicno u full rezimu.

Zelim vam prijatno igranjecheers

ovako, duron 600, asus v7100 400MX, 38x mega rama, sve na max detaljima 1024x768x32 bez ikakvog seckanja, ko podmazano...

Duron @933, 320 MB ram, ASUS MX 400 1152x864 sve na high odlicno;
1280x1024 sve high takodje odlicno:p

ne mogu da ti kazem posto oni vise ne rade sa tim... ako ti treba w3, javi se :)

?

jer moze neko da pozajmi w3 da ga na4rezem ako je full verzija ja sam kod siva
pa ako je neko blizu

dodji sutra do mene sa cd-om da ga narezemo. kod merkatora sam. 063 434796

poz

ok

hvala unapred

Ako neko od svih vas studira na teh. fakultetima ovde kod Tasha, pa da donese vec narezano kad vec dolazi na fax, meni nije frka da strcim dotle, a ja bih mu onda dao prazan disk.

meni nije frka da bilo ko dodje da ga srezemo, samo se javite na gornji tel, ali me mrzi da se teturam do tasa :)

thanks

Miroslave hvala jos jednom, a posalji mi jedan prazan mail da mogu da ti reply-jujem spisak.

Pa ono ja imam ispite ckoro svaki drugi dan tamo na etf-u..samo josh nisam stigao da uzmem war3 ..a i nemam rezach da ti ga dodatno narezem...
a i necu moci da uzmem warcraft pre ponedeljka...

ma ok, ja ionako treba da polazem prijemni upravo na tom etf-u tako da sad nemam vremena da idem do novog bgd.a ... ali posle 3. jula ce da se dogovorimo!

Chapter 6

pozdrav

Da li je neko preshao chapter 6 The Culling malo je teshko

Pozdrav

Re: Chapter 6

Shumaher je napisao(la):
pozdrav

Da li je neko preshao chapter 6 The Culling malo je teshko

Pozdrav
naravno. najbitnije je da sredis odbranu. kad cpu posalje napad, cim ih pobijes salji kontra napad i skenjaj mu par zgrada. najbitnije je da unistis barake i ostale jedinice gde on proizvodi svoje.

jos jedna vrrrrrlo efektna taktika... istrazi sa herojem gde se nalazi baza neprijatelja. negde na solidnoj udaljenosti sagradi par scout towera i apgrejduj ih (ja obicno gradim po 5-6). gledaj da se toweri nadju na putanji kojom komp ide kada ti napada selo. tako ces se uvek braniti ispred njegovog grada, tu grupisi jedinice pa salji kontre kada se odbranis.

Re: Re: Chapter 6

Koja je to misija ?

Ja sam sad preuzeo orke po drugi put, ono iskrcavanje je izvreseno.
Jel to pre ili kasnije ? Sa kojom rasom?

Pozdrav!

Jel neko preshao.. ?
Meni fali josh malo ( samo se nadam da je ovo zadnja kampanja ) igram trenutno sa Night elfovima ( 4 kampanja ) shesti ili sedmi chapter nisam siguran...
Jel zna neko mozda za neki server da moze da se pichi War3 preko neta ( Full ) ?

poz

Vrh Dno