Šta je novo?

Warcraft 3?

DayWalker

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2003
Poena
604
Skinuo sam petch za 1.05. medutim ne radi mi kaze corupted ili tako nesti i ne radi. Jel ko imao ovake probleme. Imam 1.00 dal treba 1.04 pa kao nadogradnja ili tako nesto ko kod countera.

p.s. Ako niste znali duzim kliktanjem na jednu jedinicu dobijate *******tske komentare npr. dethknight kaze da je bio kod zubara i tako dalje probajte..

Moracesh da reinstalirash Warcraft poshto pretpostavljam da imash krekd verziju..nakon reinstalacije primeni patch pa ondak nocd krek i to je to.

Eh nece

Probao sam sa reinstalacijom ali nece. Prvo napise da je sve uspesno zavrseno. ali kad pokusam da startujem igru nece da je pust fali game.dll ili tako nesto. A kada kliknem na update napise
Patching cannot be complited because the patch archive is corrupt

file name: c:\windows\temp\$wc\warpatches_105_english

nije mi jasno nista. Sta sad da radim? Hmmmm:cuss:

PA jel ti patchuje na 1.05 bez ikakvih problema posle reinstalacije WC3a?A ako trazi gamedll mislim da je jedino resenje prvo da totalno uklonis WC3 u add/remove programs pa instaliras o5 ili da ti neko posalje taj dll ....

Kad sam instalirao ponovo warcraft insatlirao sam i patch.E sad on napise da ga je lepo instalirao medjutim ja to ne mogu da vidim jel da bi startovao igru moram da stavmi nocd patch kako bo mogao uopste da startujem igru. I naravno nece da radi fali dll fajl. Kad pokrenem update koji se nalazi u rutu warcrafta kaze da ga nije lepo instalirao. Tekst sam vec napiso. Sta da se radi kad nece nece.

Da nisi slucajno koristio crack sa cd-a?

Ali vec sam uradio ono sto si mi napisao ali jok, 5 puta sam pokusao.

p.s. gde ja ta privatna poruka?

pss Jeste crack je sa cd. Jel treba neki drugi ako treba kazite mi gde mogu da ga skinem.

DayWalker je napisao(la):
Ali vec sam uradio ono sto si mi napisao ali jok, 5 puta sam pokusao.

p.s. gde ja ta privatna poruka?

pss Jeste crack je sa cd. Jel treba neki drugi ako treba kazite mi gde mogu da ga skinem.

taj crack ne radi na 105, nadji na netu za1.05

mogli bi da organizujemo generalno pranje benchmarkovaca u warIII

Da znate da bismo mogli na jedan "Benchmark Warcraft III skup". Zilet, 'ocemo li mi konacno odigrati taj war3?!?

Evo sada u subotu.. Predlozite igraonicu koja je dobra (Ja sam za Otopus) - mada ne znam slabo sam visio u poslednje vreme..
Ja u subotu mogu i mogli bi da se opako skupimo.. Taman da vam demonstriram svoju majcu i skills:)

Imate moj ICQ pa pishite.. a pishite i ovde

Eh

samo da si mi u Kragujevacu nasapunjao bi ja tebe. Ovako cu samo da pretim!

za Zileta: Ne mogu u subotu, ajde u nedelju ali u neku igraonu na NBgd, moze Deus (Igore, koliko imam za ovu reklamu? :D) ili neku drugu koja ti odgovara...
za DayWalkera: zovi targu. :D :D :D

Vrh Dno