Šta je novo?

Warcraft 3 Problem

DigiVamp

Čuven
Učlanjen(a)
01.06.2002
Poena
604
Ljudi pomagajte imam grozan problem!!!

Na odredjenim mestima u igri (uvodne animacije u Single-player misijima na 6 i 9 nivou itd.) dolazi do pucanja iste. Jednostavno se jednog trenutka divim grafici a zatim i pozadini u Windows-u 98.

Masina :

AMD Athlon XP 1800+
Abit KX7-333
512MB PC2100 RAM-a
Abit GF4 Ti4200 65Mb

Takodje sam pokusavao sa instalacijom najnovijih drajvera (Detonator, VIA, DX 8.1a) nista nije pomoglo. Na sajtu W3 se nista ne pominje oko ovoga?!?

Uh...sigurno je problem do softvera.
Dakle drajveri za grafiku, zvuk ili sam win98 nisu valjano instalirani. A možda ti je loša verzija warcrafta.
Ja imam sličan problem i ogleda se u totalnom zakucavanju kompa pri igranju WCIII. Što je najdivnije na mašini koja stoji pored, a koja je klon kako hardverski, tako i softverski prve mašine, WCIII radi super...
Dakle za početak reinstaliraj WCIII, i promeni detonatore ako su neki stariji.

Hvala mislim da sam nasao problem. FX

Postoji ERRORS direktorijum u W3 u kome igra prati sebe i adekvatno ispise zbog cega je doslo do greske. U momu slucaju problem je u korumptiranom MPQ (glavnom) fajlu. Korumptirani su samo neki delovi (mp3 fajlovi koje igra zeli da pusti a zatim pukne). :(

Svakome ko ima problema sa W3 preporucujem da pogleda tamo...

P.S. Probao sam sa MPQView programom da rucno ekstraktujem fajlove ali onda se srusi kernel :D !!!

DigiVamp je napisao(la):
Postoji ERRORS direktorijum u W3 u kome igra prati sebe i adekvatno ispise zbog cega je doslo do greske. U momu slucaju problem je u korumptiranom MPQ (glavnom) fajlu. Korumptirani su samo neki delovi (mp3 fajlovi koje igra zeli da pusti a zatim pukne). :(

Imam slican problem i desava mi se ili da pukne sa potpunim resetom kompjutera ili da se blokira sa jedinim resenjem u vidu reset tastera.
U mom W3 direktorijumu ne postoji nikakav errors ili slican file kao kod tebe. Radim na XPu. ???

Da li se to desava uvek na istom mestu ili na razlicitim mestima?!?

Ako:
1. Na istom mestu:
onda je u pitanju problem slican mom
2. Na razlicitim mestima
onda je u pitanju komp (tj. pregrevanje) jer meni nikada ne zaglavi
samo me izbaci u windows

To sto nemas ERRORS direktorijum znaci da imas drugu verziju igre. BETA? Posalji broj Build verzije da uporedim sa mojom.

DigiVamp je napisao(la):
Ljudi pomagajte imam grozan problem!!!

Na odredjenim mestima u igri (uvodne animacije u Single-player misijima na 6 i 9 nivou itd.) dolazi do pucanja iste. Jednostavno se jednog trenutka divim grafici a zatim i pozadini u Windows-u 98.

Masina :

AMD Athlon XP 1800+
Abit KX7-333
512MB PC2100 RAM-a
Abit GF4 Ti4200 65Mb

Takodje sam pokusavao sa instalacijom najnovijih drajvera (Detonator, VIA, DX 8.1a) nista nije pomoglo. Na sajtu W3 se nista ne pominje oko ovoga?!?

Mahina ti je overklokovana?

Moj slucaj, racunar se resetovao ili blokirao veoma cesta. Kad sam vratio procesor i graficku na normalnu malo se popravili ali i dalje radio nestabilno.
Problem resen NEINSTALIRANJEM patcha 1.01 pre krekovanja i stavljanjem zvuka sa EAXa 2 na MilesFast 3d. Za sada nije ni jednom pukao.
Duron 700/910, 256mb PQI ram, ABIT KT7A, HERCULES GF2MX, CMI8738 zvucna.

Ej verzija WarCrafta mi je 1.00 sada kupljena na ulici u BGu (sa Razor krekom i key generatorom) ALI NEMAM ERRORS DIREKTORIJUM!! Sta je u pitanju?

Meni je problem pravio patch 1.01b gde se monitor jednostavno pri startovanju war3 ili neke druge aplikacije jednostavno iskljucivao.

Obrisao sam ceo war3 i registry instalirao war3 i oficijalni 1.01 i sad bi trebalo da je sve ok.

ej to se i meni dogadjalo! ja mislio prso monitor od vrucine :D

A jel koristite onaj krek sa CDa za War III 1.01 (ili ima neki noviji)??

Mislim meni radi sa ovim krekom ALI NESTABILNO (mada mozda je bilo i do zvuka sto je stajalo na EAX2 a zvucna CMI8738.

Miroslav je napisao(la):
ej to se i meni dogadjalo! ja mislio prso monitor od vrucine :D
E 4 dana sam ja izgubio kod servisera trazeci u cemu je problem!! Sve testirali ..nista.Kad sam dosao u gajbu reko ja sebi "aj ja lepo clean install sa oficijalnim 1.01 pa da vidimo.Bio sam upravu.

Ono konektujem se na net/log i cim se prikaze ikonica za net tzum, iskljuci se monitor, aj ja space opet da vidim sta ce biti, ista procedura kad ono opet se iskljuci! FX

Nekapirim. Od svih samo ja imam ERRORS direktorijum u kome igra loguje sve greske. Mozda zato sto imam DX7 SDK u kome je ukljuceno Debagovanje.
Inace moja verzija W3 je sa buvljaka :p (1.00) i siguran sam da je do lose nasnimanog CD-a jer u vec pomenutom direktorijumu igra ispise u kojim podfajlovima su greske. (Inace svi podfajlovi su spakovani u MPQ glavnom fajlu od 440Mb). Kada sam promenio CD crash-ovi su nestali. Uspeo sam da predjem citavu ljudsku kampanju (za razliku od prosli put) dok nisam dosao do undead-a gde je OPET pocelo da puca (konstantno na 3 nivou).
Vise nisam imao zivaca vec sam igru zamenio za DivX a ja odlucio da je kupim negde drugde, znaci
NIKADA mislim
N I K A D A
nekupujte CD-ove na buvljaku. FX

Re: Re: Warcraft 3 Problem

Laza je napisao(la):
Mahina ti je overklokovana?

Ni meni nije overklokovana makina, i sto je interesantno nekoliko meseci mi stoji ova instalacija XPa, a da mi pre ovoga BUKVALNO NI JEDANPUT nije blokirao u bilo kojoj situaciji, pri tome se nisam preterano igrao (osim Freedom Force), ali sam radio prelom knjige od >1000 strana sa >700 slika najpre u Wordu, pa u Quarku, obradom istih u Photoshopu dakle, sve zajedno ultrazahtevno i opterecujuce za komp.

Definitivno sam ubedjen da je u pitanju Razor 1911 crackovan .exe. Da li neko ima neku drugu soluciju za crack mozda ?

Ovako posto mi je dozlogrdilo igranje Campaign-a presao sam samo na custom game i na net igranje, posto me mrzi da pisem koja mi je "masina" (a i sramota :D) reci cu samo sledece. Igra postaje veoma nestabilna kada se apdejtuje sa patchom 1.01 i 1.01b a ovaj drugi vam je potreban za igranje na netu u stvari oba. Problem postoji i kod svih koji koriste integrisane zvucne tako da ako imaju istu neka prebace u SOUND na Miles 3D kako vec ide. Informacije sta vam treba za net igranje imate na www.klubzmaj.org.yu pa na forum za Warcraft3, a ovo za iskljucivanje monitora cujem prvi put :p i stvarno je sasavo ali sta da se radi. Inache imam Win XP prof.

PROBLEM JE RESEN!

Definitivno je bio u tuci Creative EAX 3d emulacije sa mojim CMI 5738 chipom ili driverom na CT7 AJA2. Kao sto rekose ljudi treba prebaciti na Miles fast i sve radi kako treba.

Pozdrav, Cale

A odakle ti onih 64 mb na grafickoj?Kupio bih i ja jednu,ipak nije 1 mb za bacanje.:cool:

Imas takvu masinu i koristis Win98

BBBBRRRRRUUUUUUUKKKKKKKAAAAAAA

meni se igra zakucavala svakih 5 minuta i samo sam Win98 update-ovao na XP Profesional(rekoh za profesionalce pa taj cu onda:D ) i od tada nijedno zakucavanje bilo gde , a znam da mucim OS sa svojim ekskurzijama po registriju :) :) :) (reci anubis nesto za ovo)

RESENJE Win98=>XP pro

Pa ti nisi normalan sa svojim exurzijama po registriju :D kazem ja da ce ti prsnuti WIn zbog toga ali ti me ne slusas. Da samo znate kakve su to ideje u njegovoj glavi, Fredi Kruger je naspram njega malo dete ;)

Bruka malo sutra (jos cu preci u pesnike).

Pod I (rimsko):
NEMOGU da instaliram WinXP jer njegova instalacija uvek zaglavi (ili prilikom podizanja ili prilikom dos setup-a). Za detaljne informacije pogledati moju temu u OS grupi. Inace slazem se da je WinXP stabilni,

ali na zalost TEK kada ga instaliras a do tada... :( ctp;

Nazad
Vrh Dno