Ocigledno je da ne mozes da spasis one tri baze sa zapadne strane reke, ali povuci na pocetku sve peone odatle u jugoistocnu bazu i gradi odbranu odmah, nemoj da cekas. Imas dovoljno drva, tako da reci peonima da donose zlato, jedan ili dvojica neka grade watch tower-e, a u isto vreme research-uj web za konjanike i train-uj sve sto stignes. Kad prezivis prvi napad, dalje je lakoSasa je napisao(la):Mene komp upravo raskupusao kao Orca u misiji kada se pojavi Centarion ili tako nesto, Demigod Night Elfova.
najjace je sto nemam quest, vec blejim, naleti komp odvali mi sve baze i to je to, mission failure.
Sentenced je napisao(la):Evo bash me oshurishe na onoj kampanji sa Undead-ovima gde onaj heroj treba da prezivi 30min i prizove ....koga vec. Ubishe slepca 2sec pre timeout-a. FX
ZeeGerman je napisao(la):Nisam u toku, ali kolika je hardverska zahtevnost za pomenutu igru?
au ta mi je bila najgora. pobiju mi sve, krenu na necromansera da ga ljuste... 5 sekundi do kraja... meni srce lupa 300 na sat, samo sedim i odbrojavam i cekam srcku da dobijem... 0 sekunde, gotova misije, baji ostaje oko 50 healtha, kad ga oni ubise... ali sam ipak presao misiju iz prve, komp registrovao da sam pobedio i ako je ovaj kasnije poginuoSentenced je napisao(la):Evo bash me oshurishe na onoj kampanji sa Undead-ovima gde onaj heroj treba da prezivi 30min i prizove ....koga vec. Ubishe slepca 2sec pre timeout-a. FX
Titanium Angel je napisao(la):Ocigledno je da ne mozes da spasis one tri baze sa zapadne strane reke, ali povuci na pocetku sve peone odatle u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari