Šta je novo?

WarCraft 3- Pretezak

V.I.D

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
609
Ozbiljno razmisljam da batalim ovu igru. Sto je mnogo mnogo je. Maltene nisam ni krenuo a komp ima vec dovoljno vojske da me razbije!
Postoji li neki patch koji resava problem tezine, jer u samoj igri nema nacina da se to setuje?!
Hvala

Mene komp upravo raskupusao kao Orca u misiji kada se pojavi Centarion ili tako nesto, Demigod Night Elfova.

najjace je sto nemam quest, vec blejim, naleti komp odvali mi sve baze i to je to, mission failure.

Zbunc :)

Pozdrav!

A da nije predvidjeno za mrezu?

Omiljene partije AOE su mi bile ortak i ja VS 6 kompijuterskih playera. On ratuje na kopnu i deo izgradnje je njegov, a ja ratujem na moru i resursi i deo izgradnje je moje....naravno dogovaramo se dok igramo :)

Cujem da je Warcraft toliko dobar da me je strah da ga probam :(

Za sada nisam imao nekih preteskih misija osim jedne sa Undedovima, mada igram na normal nivou.

Re: Re: WarCraft 3- Pretezak

Sasa je napisao(la):
Mene komp upravo raskupusao kao Orca u misiji kada se pojavi Centarion ili tako nesto, Demigod Night Elfova.

najjace je sto nemam quest, vec blejim, naleti komp odvali mi sve baze i to je to, mission failure.
Ocigledno je da ne mozes da spasis one tri baze sa zapadne strane reke, ali povuci na pocetku sve peone odatle u jugoistocnu bazu i gradi odbranu odmah, nemoj da cekas. Imas dovoljno drva, tako da reci peonima da donose zlato, jedan ili dvojica neka grade watch tower-e, a u isto vreme research-uj web za konjanike i train-uj sve sto stignes. Kad prezivis prvi napad, dalje je lako :)

Igra meni nije uopste bila teska (igrao sam na normal), vec taman kako mi odgovara. Skoro do kraja kampanje sa orkovima nisam ni jednom morao da load-ujem. Mnogi koje poznajem se cak zale da je igra previse laka na normal...

Ma de je pretezak...taman je fino balansiran..samo shto igra nije donela nishta epohalno..sve je vec vidjeno pa chak i po pitanju grafike.. a fora je shto i sve rase imaju mloogoo slichnosti..bedaa...

dajte ljudi igra nije teska na normal settings uopste... do zadnje misije sam dosao iz "prve", na zadnjoj sam rikno i to samo zato sto je neverovatno kocilo... ima previse jedinica za moj preznojeni duron

Ma bre evo moj brat ih razvaljuje naravno na normal nivou. Da ne pominjem da je u civ III lansirao raketu 1972 godine:) Ma bata mi je genijalac:D

Igra je na normal taman kako treba. Dovoljno teska da imas osecaj da si uradio nesto kad predjes misiju. Na hard bi mi verovatno bila preteska, mada single uvek igram zbog price a ne da se nesto glozim do iznemoglosti i onda rush-ujem kompjuter.
Igrao sam mape za multiplayer protiv kompjutera i tu tek mozete da vidite sta je tesko. (igrali smo ja i ortak protiv jednog kompa i nazuo nas je ko piiii....). Doduse kad malo naucis da igras onda je sve to jos mnogo lakse...

Sve u svemu epohalna igra - zbog izbalansiranosti i zahteva za takticnim razmisljanjem - o prici necu ni da pricam :)

Ma ako igrate custom game protiv kompa, stvarno je urnebesno teško...dok ne provalite fore, baš kao u Starcraftu. Upravo sam provalio kako sa ljudima da pobedim komp, i kraj...svaki put ga odvalim.
A što reče PJ, ovo je bre mrežna igra-i to sjajna.

Evo bash me oshurishe na onoj kampanji sa Undead-ovima gde onaj heroj treba da prezivi 30min i prizove ....koga vec. Ubishe slepca 2sec pre timeout-a. FX

Sentenced je napisao(la):
Evo bash me oshurishe na onoj kampanji sa Undead-ovima gde onaj heroj treba da prezivi 30min i prizove ....koga vec. Ubishe slepca 2sec pre timeout-a. FX

To se zove sreca...:D

ja sad igram na hard

i to kampanju sa orcovima i poteshko je, shto jes jes
igra je dosta dobro izbalansirana,kao i svaka blizardova strategija,ali su humans-i ochigledno slabiji u mulitplayeru
p.s.necu da bude reklama,ali uskoro ce biti turnir u ovoj igri,i to 2-2
ko zeli da se obavesti pravac www.klanrur.co.yu/forum pa warcraft3 odeljak

Nisam u toku, ali kolika je hardverska zahtevnost za pomenutu igru?

Ja sam presao wc3

Hehe, ja sam ga obrnuo sto bi rekli...
Tezak? Ne mozete preci misiju? Imam resenje...skinite ovaj fajl i stavite ga u /save/profile1 i imacete sve misije:>>>>

Sentenced je napisao(la):
au ta mi je bila najgora. pobiju mi sve, krenu na necromansera da ga ljuste... 5 sekundi do kraja... meni srce lupa 300 na sat, samo sedim i odbrojavam i cekam srcku da dobijem... 0 sekunde, gotova misije, baji ostaje oko 50 healtha, kad ga oni ubise... ali sam ipak presao misiju iz prve, komp registrovao da sam pobedio i ako je ovaj kasnije poginuo :D

Re: Re: Re: WarCraft 3- Pretezak

Titanium Angel je napisao(la):
Ocigledno je da ne mozes da spasis one tri baze sa zapadne strane reke, ali povuci na pocetku sve peone odatle u

Ma uspeo sam, iz druge.

nego, oljustili su me sto nisam dobio nikakav quest pa sam blejao i cekao neki info.
Jos onaj grunt kuka, mnogo ih je bezmo.... ja reko treba da ih pustim da me uniste pa cu nesto posle dobijem da radim.

Kao sto rekoh, spasih se a posle to ispade najlaksa misija. Para i drveta koliko oces...

Sad sam usao u onu pecinu.... malo dosadilo pa cu nastavim za koji dan :)

Pozdrav!

uspeo sam

Mnogi su pisali na temu tezine igre u kampanji. Ja sam se zalio na custom game. Ali danas sam uspeo da dobijem komp, ali u saveznistvu sa drugim kompjuterom. Da sam isao solo, opet bi me isprebijao
:whip

/Custom game ti daje 0 sansi ako od posetka nemas hero-a kojim po mapi juris sve stvorove u tvom delu i skill level ti ide---bezobrazluk.

ma jes tesko

i ja sam stigao do onog centurion ili kako se vec zove i sad odmaram

Tezina me smorila od 14 misije (ne racunajuci tutorial) igram svaku misiju 2,3-5,6 puta, SMARA.

Nazad
Vrh Dno