Šta je novo?

warcraft 3 i IP adresa

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
da limogu kroz jednu IP adresu da poteram vise warcraft konekcija sa batllenet-om, tj. ako mi jedan kompjuter server i on izlazi na net a ostali se kace na njega da li svi mogu da se zakace na battlenet. isto vazi i za world of warcraft.

moze li neko da mi kaze neki i.p za srpske warcrafe batel.net server

Moze samo je gadno sto ako jednog banuju svi ostaju bez igre neko vreme.

Igramo 3 dana pa 30 cekamo stalno nam banuju ip adressu ko zna zbog cega.

Za tako nešto ti savetujem Mikrotik, na recimo, Pentium I mašini. Košta malo, a radi posao odlično...

koliko ja znam, na originalne servere moze po jedan nalog da se kaci. E sad tehnicki, jedan moze da e zakaci na evropu, a drugi na ameriku i da tako igrate. Ali posle nekog vremena postoji velika mogucnost da ce CD key da vam banuju(ovo pricam za war 3 TFT za WoW ne znam).

Ako jedan igra na Evropi drugi na Kalimdoru ili Azerotu nece vam banovati cdkey
Ja sam davno tako igrao 7 meseci bez problema.
Dok na isti server ne mozete u isto vreme da pristupite sa istim cdkeyom tako da predpostavljam da imate visi originala

Ako jedan igra na Evropi drugi na Kalimdoru ili Azerotu nece vam banovati cdkey
Ja sam davno tako igrao 7 meseci bez problema.
Dok na isti server ne mozete u isto vreme da pristupite sa istim cdkeyom tako da predpostavljam da imate visi originala

Mozda ti nece banovati cd-key , al neces moci da udjes u neku kreiranu igru (sa drugom kad sam bio u forum-u ,nismo mogli da odigramo jednu dotu :( ) :d:d .Jedina opcija je da si host , onda ti odlucujes :D al opet bice lag...i slicno :(

Vrh Dno