razor1900
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2002
- Poena
- 645
Poslednja izmena od urednika:
jox je napisao(la):grrrrrr....
zaintrigiran sam....
Sad cu da probam igru!
sinisamars je napisao(la):-odvozanih 5 uzastopnih extreme meteorstormova (sa 99 ili 100% speed)
-odvozan drunk meteorstorm (pokupis drunk i udjes u m-storm i ZAVRSIS ga sa 99 ili 100% dok ti jos traje drunkić)
-skupljenih 999,990 $
-otkriveno svih 30 secreta
-najmanje 75% preciznosti u bonus levelima
-i, najzad perfect-profile bedz (svi katanci u account-u otvoreni, ukljucujuci i time-trial katance, kao i poslednji katanac za 100.000 odigranih nivoa!!!..vrrrlo smoran zadatak!!!)
6. all locks open (e ovo smara najvise)
2. zavrsiti meteore u drunk modu sa 95% i vecim speedom
hehe, kapiram da imajuj oni planet rankovi.. samo mi reci, kolika je pogibija kasnije maznjavati sve te rankove (telus, pluto, mercury i ostale do solića). Jer ima da se gilja mnogo između pojedinih ili je posle puteriška kad se stigne do prvog god ranka...
mislim da ipak najviše smara ono svih 30 sikreta u jednoj partiji.. brrrr....
Ja sam skontao drugačije... da se bedžić dobija SAMO ako se gruva 99 ili 100 percenta, a ako je preko 95, onda se samo registruje secret kao jedan od onih 30... Možda i grešim.. ali svejedno i nije neki problem zbudžiti "drankmitio" na 99+ samo vreme da bude na fulu i malo da se udaljim od ekrana radi preglednosti...
Bacaj profilišku obavezno
Ja sam opet razumeo da treba svakako prvo svi lokovi da budu otvoreni kako bi bilo konačno ačivovano svih 6 bedževa... pa se TEK onda igra ona odlučujuća partija u kojoj treba zbudžiti svih 30 secreta... Možda se razlikuju verzije ili nešto... mada, zeznuto je u svakom slučaju..![]()
sinisamars je napisao(la):Ja sam opet razumeo da treba svakako prvo svi lokovi da budu otvoreni kako bi bilo konačno ačivovano svih 6 bedževa... pa se TEK onda igra ona odlučujuća partija u kojoj treba zbudžiti svih 30 secreta... Možda se razlikuju verzije ili nešto... mada, zeznuto je u svakom slučaju..![]()
Bre, total game time 203d !!!! Ludilo, joj, pa ja sam tek beba sa 3-4 dana
Bravo i za fastest 'mitijo' ja sam za sada na 23 sec....
Nego.. ne mora valjda posle kad uzmes prvi GOD, da sve lockove (ukljucujuci i 100.000 levelz) ponovo budzis??? To bi bilo (samo)ubistvo.. uh...
E, 'si procitao da se sprema kao neki pack sa novih 100 nivoa.. cool...
Pozdrav za warblade rulera na ovim prostorima!!
imali smo lepo papir i sve belezili, samo tako se moglo igrati...
sinisamars je napisao(la):da.. zbog time triala ja ponekad ostavim blejdić na par dana...
Sad budžim trenutno ovih 100.000 levela, lagano.. pomalo vežbam m'storm i tako...
A to kasnije za planet rankove, hm.. tek treba da razjasnim tačno.. nadam se da se nisam sad nekako zeznuo po pitanju redosleda god bedževa, nadam se da to u ovom pre-god stanju nije bitno, pošto kasnije jeste, hehe...
Jel ti ostane available, recimo: warblade god tellus rank jednom kad ga dohvatiš, pa možeš da ga normalno uzmeš, preko rank markera, bez ponovnog kidanja ili to ne važi za planet rankove?
Da, ima ona tabelica za praćenje, to je ok korisno... Ma, za tu partiju od 30 secreta u jednoj.. tu treba malo taktike i kao, organizacije... Trebalo bi da može..
Uh, nazad na blejd.. evo u toku je jedna ok parti'ca...
Siniša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari