Šta je novo?

Wanted: Weapons of Fate

pa evo odgledao sam neke filmice za Bourne i dok sam citao vase predhodne postove spremao se da okrenem kolegu i uzmem igru za xbox360 ali kada sam pogledao filmice igra mi se smucila iz razloga par puta opali u auto - auto explodira dva puta sa sotganom puca u kamion on explodira pa dajte kako je to ****** i slicne situacije dok je borba rukama ok uradjena. a wanted, film sam pogledao moze se reci nije los (za jednom pogledati) a sto se tice igrice isto sam pogledao neke filmice isto ****** ko Bourne...

Demo izasao na http://www.fileplanet.com/197620/190000/fileinfo/Wanted:-Weapons-of-Fate-Demo ,za one koji nisu sigurni valja li ovo cemu...

FilePlanet is now hosting a 843MB Wanted: Weapons of Fate PC demo, giving you a short sample of GRIN's action game. On sister site IGN, an exclusive first review awards the bullet-bending third-person shooter a respectable 7.3/10, despite several criticisms contained within the copy:

A third-person cover-to-cover shooter, Wanted has a slick style worthy of the film, but lasts about as long. This isn't Gears of War or a similar cover shooter that moves slowly from point to point. Wanted moves quickly with a cover system that emphasizes chaining from one piece of cover to the next with an interface that shows your available cover options. You can quickly slide behind a crate, then leap over it to a wall, then dive from there to the safety of another crate. The cover button is highly responsive and, without question, this is the one thing Wanted does that is truly excellent. The rest... not so much.

I have nothing against short games, so long as there is proper incentive to play multiple times. Wanted lacks any such incentives. Something as simple as an arcade scoring system or in-depth stats might have been enough to make a second playthrough interesting. Even though the first time through is enjoyable (yes, it's fun at times!), there's a real lack of content. This is best as a rental, since you can beat Wanted in one sitting.

Radi li ovaj hit ?

IGN kaze 7.3(valjda) tako da ja skidam.

igra izgleda obecava.
jel je neko probao kakva je?
ja sam samo gledao trailere...

ma kakvi, meni ne treba ni lek ni ništa, dovoljno je odgledati review na GT-u. Treš totalni.

Zashto mislish da je failovao. Ja sam ga odigrao celog u jednom sedenju koliko mi se svideo.

Failovao je opako, ja sam dosta očekivao, s obzirom na to da sam fan John Woo-a, Face Off mi je jedan od omiljenih filmova :). I krenuo da igram, iako sam video loše ocene, i smorio se najstrašnije. ***a, ukusi...

Igra smara, monotona je, sve nesto na isti fazon. Igrao sam otprilike 2sata dok me nije izbacilo, javilo neki error, i posle toga nisam mogao vise da udjem u igru ;)

pa jel je vredi instalirati ili ne?
ne znam onda da li da je skidam.
a razmislajo sam se izmdeju nje i wheelman-a i za njega kazu da je sheet zivi, skroz lose optimizovana.

pa jel je vredi instalirati ili ne?
ne znam onda da li da je skidam.
a razmislajo sam se izmdeju nje i wheelman-a i za njega kazu da je sheet zivi, skroz lose optimizovana.

Od Wheelman-a ne može biti gora sigurno. Tako da ako baš moraš da instaliraš neku od ove dve bolje probaj Wanted.

Odigrao sam demo, zanimljivo slicno max paint-u sa "dodacima". Ko voli pucnjavu iz treceg lica moze da proba.

nemogu da verujem da u igri nema invert Y axis

mega fail.. uninstall

Ja prešao, na većem od dva ponuđena nivoa težine, za nekih 3-4 sata. Odavno nisam igrao lakšu igru. Meni kontrole nisu uopšte smetale, preko Xbox 360 džojpeda sve funkcioniše ekstra. Uhodao sam se bukvalno posle par minuta, i više nisam imao problema. Optimizacija je odlična, grafika je dobra, gameplay nije uspeo da me smori, osim malo pred kraj.

Startovao sam nakon toga sve ispočetka na najvećem nivou, nije ništa posebno teži. I na njemu su protivnici dosta glupi - možeš opušteno da ih kolješ nožem ako ih je manje od troje. Dešava se često i da pucaju u nedefinisanom pravcu ili da promašuju sa metra razdaljine.

Poslednja izmena:
Presao sam prvu misiju i otkljucao "curve bullets" sposobnost.

Zasad, igra nije losa. Sistem za zaklon mi se svidja. Dobra fora je ta sto kada glavni lik i neprijatelj koriste isti zaklon, glavni lik moze da mu zabode noz u grkljan.

Pucnjava je ok, veoma slicna Gears of War-u. Ima cak i slepo pucanje koje je veoma korisno jer daje vremena da se nadje drugi zaklon i dodje neprijatelju iza ledja :D

Sa kontrolama nemam nikakvih problema, jedino sto sensitivity ma koliko god da ga visoko podesim, opet se mis krece kao puz.

Jedina mana ovoj igri je to sto je svaki nivo na istu foru tj. razmenjivanje metaka sa raznoraznim tipovima pa nekom moze brzo da dosadi. Mada, meni je ova igra tipa ostavish mozak u kanti i krenes da pucas ko manijak.

Džabe sve kad ćeš je preći za 4 sata, i nećeš poželiti više da je igraš. AI je katastrofa!

Application has crashed: C++ exception
Invalid connection; source button/axis/direction does not exist

-------------------------------

Callstack:

Wanted (???) ???

Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:61
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33

System information:
Application version : 1.0.48.10348
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2 cores); SSE; SSE2; SSE3
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8800 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.8247]
Memory : 3327 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)

Sta je ovo kakav je ovo error jel zna neko:banana:
Napravio sam trebalo je samo jostick iskljuciti iz usb koja glupost mili boze svasta

Poslednja izmena:
E ova igra definitivno nije gora od shellshocka 2 :p

Dosadno!

meni bas prijala..preso sam je za dva dana...laganog igranja...pre nego sto mi je dosadila:dpa i nije toliko losa...dobra je...malo me je iznervirao onaj swat lider...****na kornjaca:D

Baš to. Najgore je što kasnije takve likove možeš lepo da nabodeš nožem (pošto nema protivnika u igri koji može od toga da se odbrani) a ovde moraš k'o ****** da koristiš onu foru sa pucanjem na slepo, koju nisam imao potrebe da koristim do kraja igre.

Meni je igra ok, sasvim pristojno odradjena i zabavna, inace postoji dosta fora od izvrtanja metaka, usporavanja vremena u toku prebacivanja iz zaklona, taj noz kad se priblizi neko... Nije teska uopste ja igram na srednjem nivou (Assassin i lako je), grafika mi se svidja i lepo je optimizovana, a sama akcija je iznad proseka za pucacinu, vredi odigrati.

ja imam problem
skinuo sam igricu sve lepo odradio sto se tice instalacije pokrenem igricu odradi uvodni intro sve normalno to naglasavam i kad krene onaj uvod u vezbu pocinje problem
stvarno ne znam kako da opisem a da me razumete pocinju da mi se pojavljuju neke senke od kojih se sve slabo vidi ,kao neko prelamanje svetlosti i nevidi se skoro nista ides nasumice
mislio sam da je to samo u uvodu ali kad je pocela normalna igra to se i dalje pojavljivalo pa sam prestao da igram
obrisao sam je i instalirao vise puta ali uvek isti problem
drajveri za grafu nisu sigurno imam zadnju verziju ATI 9.3 drajvere
sta bi mogao biti problem
da napomenem da ljudi od kojih sam skinuo igricu igraju je bez problema

Pa pusti samo desni klik, i ne mogu ti nista...on po defaultu lezi iza zaklona...kad pritisnes desni klik i drzis onda tek aim-ujes...

Ja uzeo citam sta ljudi misle o Wanted-u i kad sam video koliko ga nahvalise,uzmem skinem demo...I mogu reci da skoro nesto debiloznije nisam igrao...pored Legendary-ja.:zgran::smash:

instalacija

Ja skinuh igru sa nekog torrenta i dobijem dva fajla .mds i .mdf ukupne velicine od 3,25 GB i krenuh da je instaliram preko daemon toolsa,medjutim daemon mi kaze da nije adekvtna ekstenzija . mds iako se nalazi u listi podrzanih?! Kako instalirati ?

Vrh Dno