Šta je novo?

Wanted: Weapons of Fate

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pucacina iz treceg lica bazirana na flmu Wanted, razvija je GRIN (sto uliva poverenje), a zakazana je za prvi kvartal 2009.

WANTED-Wesley-Poster.jpg

Based on Universal Pictures’ action-thriller Wanted, starring James McAvoy, Morgan Freeman and Angelina Jolie, the Wanted videogame, Wanted: Weapons of Fate, promises to deliver the same fantastic visual style and edge-of-your-seat action as the blockbuster motion picture.
In Wanted: Weapons of Fate players continue the story of hero Wesley Gibson, picking up the action where the film left off to create an entirely new chapter exploring both Wesley’s journey to becoming an unmatched überassassin and the epic fiction of “The Fraternity" in the Wanted mythology. Players will take on the role of Wesley or his father Cross and confront all new enemies, including the French chapter of the Fraternity, a group that is fanatical about upholding the code of the Loom of Fate. The French chapter is headed by The Immortal, a severe Fraternity leader with a grudge against Wesley and his family, and also employs Araña, a beautiful but deadly Spanish assassin, and Brummel, the businessman assassin who is as street smart as he is sophisticated.
Featuring intense third-person action, Wanted: Weapons of Fate will take combat to the next level with iconic moves such as “Curving Bullets” and “Assassin Time” drawn directly from the film, as well as an innovative, multi-layered cover mechanic.

Published by: Universal Studios
Developed by: GRIN
Genre: Action
Release Date: Q1 2009
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Exclusive Debut Trailer HD - 35 MB
Exclusive Debut Trailer SD - 12 MB

Danny Elfman - The Little Things (Wanted: Original Soundtrack)
Da se podsetimo filma i pripremimo za igru uz odlicnu stvar. :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oshZxqmd04k&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oshZxqmd04k&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Shotovi:
wanted-weapons-of-fate-20080912112836295.jpg

wanted-weapons-of-fate-20081030032327717.jpg

e3-2008-wanted-images-20080714070625589.jpg

wanted-weapons-of-fate-20081030032330858.jpg

wanted-weapons-of-fate-20080912112833467.jpg

e3-2008-wanted-images-20080714070639558.jpg

Poslednja izmena:
Jedva cekam...,)
Mada, grafika mi bas i ne uliva neko poverenje...;)

Ne deluje ovo bas obecavajuce, bar ovim slikama i ovom pederku koji je glavni junak, a nisam ni znao da postoji film koji se tako zove :D

ako bude angeline u igri onda cu sigurno igrat :D

Poslednja izmena:
Gameplay je odličan i dosta intezivan kao što reče BenRektum. Obavezno odgledati linkove sa gametrailers.
Film je dao odličnu podlogu a tu je naravno i GRIN tako da ceo paket deluje kao nešto što vredi čekati. Uostalom videćemo šta će ispasti od svega toga.

Film je verovatno trash, napravljen bez ikakvog smisla, samo ajde da stavimo Andjelinu, pa će da se gleda. Totalna nebuloza, bar po trejlerima. Igra će teško da nadmaši Bourne Conspiracy koji je surova mindless akcija, ali zabavna. Stranglehold je išao po istom principu, ali je failovao. Ovo može da bude baš kao to... ali ako ispadne kao Bourne, onda će biti ok.

^Nisi gledao film?

Sto se mene tice, film mi se nije bas svideo...e sad, nesto me ne raduje ovo sto sam video na ovim filmicima...a GRIN je izgleda uleteo u neku hiperprodukciju...ne svidja mi se to :p

Film je trash trash-eva, jedan od retkih koji nisam mogao da izdrzim do kraja... Zamalo da mi ogade Morgan Freeman-a i Angelinu i sve u qrac... Morao sam da odem ponovo u Rodu da gledam Dark Knight da isperem ovaj trash...

^Ima smeka Dnevne/Nocne straze, vuce na Shoot 'em Up, ali mi se Shoot 'em Up mnogo vise svideo, jer je cisto zezanje...za ovaj Wanted stvarno ne znam sta da mislim.Ali definitivno nisi jedini koji kaze da je trash trasheva:D

Film je stvarno bio lame, ne vidim zašto bi igra bila bolja? Oh, well...

Moozda ima neke veze sto snimak nije bio najsjajniji kao i zvuk, mozda bi u bioskopu bio podnosljiviji ali sumnjam... To su oni filmovi koji se na silu trude da budu drugaciji i zbog kojih se iznerviras sto si potrosio svoje vreme na to, kao recimo "Revolver", jeste gledali taj uzas? Guy Ritchi covece! Madona se opasno poigrala s njegovim mozgom :D sorry za OT..

^Thx, to nisam znao, i da znas da mi je sad lakse :D

Moozda ima neke veze sto snimak nije bio najsjajniji kao i zvuk, mozda bi u bioskopu bio podnosljiviji ali sumnjam... To su oni filmovi koji se na silu trude da budu drugaciji i zbog kojih se iznerviras sto si potrosio svoje vreme na to, kao recimo "Revolver", jeste gledali taj uzas? Guy Ritchi covece! Madona se opasno poigrala s njegovim mozgom :D sorry za OT..

Ja koliko znam Guy Ritchie je snimio samo jedan dobar film, ono posle su sve bile neke gluposti koje je proguravao na dza bu. I ja se izvinjavam na zaobilasku teme :D

Ne deluje ovo bas obecavajuce, bar ovim slikama i ovom pederku koji je glavni junak, a nisam ni znao da postoji film koji se tako zove :D

I ja sam bas isto pomislio cim sam video screenove

I ja sam bas isto pomislio cim sam video screenove

Pa sta da ti kazem normalnom coveku je sve jasno posle dve tri slicke, odma' znamo i kako ce da pocne i da se zavrsi igra ili film. :D Pozdrav!

Ja koliko znam Guy Ritchie je snimio samo jedan dobar film, ono posle su sve bile neke gluposti koje je proguravao na dza bu. I ja se izvinjavam na zaobilasku teme :D

Mislis na film "Revolver" ?

Mada i onaj spot sa Clive Owenom i Madonom, je sasvim ok.

Mislis na film "Revolver" ?

Mada i onaj spot sa Clive Owenom i Madonom, je sasvim ok.

Ne, pravo da ti kazem njegove filmove sam prestao da gledam jos kod Snetcha, dve cadjave svaka cast, sve posle toga, Guy-u, pravi si Gay! :D

Ako niste gledali film "wanted" nema potrebe da komentarisete "pederka" :) Jes pederast, ali ni blizu ko tobi mekgvajer spajderman :d

PS. Meni film bio sasvim gledljiv dok me je recimo, na moje iznenadjenje, dark knight smorio do jaja.

Da, pa opet ukusi... A Dark Knight je na primer kotiran kao film sa najvise zarade u svom zanru ikad, na prvom mestu u svom žanru od strane publike(akcionom) , na četvrtom mestu top ten filmova svih vremena(imdb), a o pozitivnim profesionalnim kritikama i da ne govorim. To spominjem, jel je neverovatno koliko je taj film, u isto vreme, uspesno zadovoljio komercijalnu i kritičarsku stranu i kako je neeeepotrebno stavljati takav MasterPeace u istu recenici sa nekim Wanted, koji je totalno dokazani prosek. Po meni, to bi bilo ko kad bi ja sad reko (iz nevezushe) da me je Godfather smorio i da ni jedan deo nisam odgledao do kraja (a nisam:d) a Wanted mi se svideo.
U svakom slucaju igra ce, bar po meni, biti bolja od filma :D

Pa upravo u tome i jeste stvar, wanted je prosecan film, ne ocekujes nikakvo cudo od njega, pa ti se onda ili svidi ili ne, no big deal u oba slucaja. A DK, hmm...Pa daleko od toga da je film losh, ali 200 minuta je 200 minuta...Bolji mi je prethodni deo...Da ne glumi Kristijan Bejl, kontam da ladno ne bi odgledao film do kraja :( Budzet, zarada filma i kritike kriticara su meni kao gledaocu sasvim nebitne stvari. Meni je na primer posle "Ekvilibrijuma" i "Masiniste" ova uloga korak unazad za Bejla ma sto god kriticari rekli. Na stranu to sto mi je "Ekvilibrijum" 10X bolji film od DK.

Poslednja izmena:
Ok, dosta o sedmoj umetnosti, vratite se igri.

Preteraste ga. Obrisao sam gomilu postova, a ko nastavi sa komentarisanjem filmova popice opomenu.

Ma, ova igra je jos jedan promasaj u nizu, mislim da cak ni finansijski nece dobro da prodje.

Odgledah trejler, super se cini... ovo sa betmenom, bi moglo da preokrene situaciju sa kvalitetom igrara radjenih po filmu; mozda upravo zato sto ne moraju da ispostuju rok izlaska filma (jer su filmovi vec izasli), a mozda zato sto mi ovi programeri, kako da kazem... ulivaju nadu :)

Film je verovatno trash, napravljen bez ikakvog smisla, samo ajde da stavimo Andjelinu, pa će da se gleda. Totalna nebuloza, bar po trejlerima. Igra će teško da nadmaši Bourne Conspiracy koji je surova mindless akcija, ali zabavna. Stranglehold je išao po istom principu, ali je failovao. Ovo može da bude baš kao to... ali ako ispadne kao Bourne, onda će biti ok.
Zashto mislish da je failovao. Ja sam ga odigrao celog u jednom sedenju koliko mi se svideo.

Nazad
Vrh Dno