djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Da li je po pravilima foruma da se postavi pomenuta knjiga na srpskom jeziku u .pdf formatu i .epub (za iBooks)?
Ukoliko jeste, rado ću podeliti sa vama odrađenu knjigu.
bolje nemoj...
Da li je po pravilima foruma da se postavi pomenuta knjiga na srpskom jeziku u .pdf formatu i .epub (za iBooks)?
Ukoliko jeste, rado ću podeliti sa vama odrađenu knjigu.
^
Mislim da profesionalna biografija autora garantuje da to ovde nije slučaj.
Dobio sam knjigu, pročitao u dahu, a nisam ljubitelj apple proizvoda.
posto je ovo jedina otkljucana tema o Steve Jobsu ostavicu ovde:
...
izmedju ostalog, 1983. pricao o ideji za online AppStore i distribuciju softwarea preko modema.
...nesto sto je 12 godina kasnije (1995.) Larry Ellison spominjao:
http://www.youtube.com/watch?v=8g_tcdR_pQU
a desilo se 2008.
u svakom slucaju sjajan govor, vizionarski![]()
Dvoumim se žestoko oko čitanja knjige. Sa jedne strane, znam da bi je prosto progutao. Sa druge strane znam da je, kao i svaka druga biografija slave ličnosti, reklama sa malim ali i bezočnim lažima i da ću se bezveze nervirati kada proverim podatke i ukapiram šta je sve pipisano Stevi.
A pre toga je postojala gomila BBS-ova jos od 1970 gde su se korisici dopisivali, skidali programe, itd.
Kovac, molim te nemoj vise. Besmisleno je.
Kada?kad smo dobili centralizovanu distribuciju softwarea?
poenta je da smo mogli sve ovo mnogo ranije da imamo da nije bilo njega.
veruj mi, 80% podataka iz knjige sam znao od ranije. (onih 20% je ionako nebitno)
i tacni su.
jedino sto su mnogi dogadjaji/stvari povrsno opisani u knjizi, na internetu ces naci mnogo vise podataka. iz linkova koje sam kacio po forumu mozes dosta toga zasnati vezano za SJ.
pa kad pravis bloatware software naravno da ne mozesMogli smo, mogli smo. Već zamišljam kako bi izgledao download npr. AutoCad-a ili StarCraft-a preko 33600 modema.![]()
stvarno verujes u to?Aj sad ozbiljno, da se Steva pitao danas ne bi imali ni desetinu sadrzaja na internetu koju imamo jer bi rasprostranjenost racunara bila nikakva.
na svoju stetu u svakom slucajuHvala, sada kada si mi je ti preporučio znam da nema šanse da je čitam...
ukusi su razliciti. ...ali u pravu si. (naravno, imam svoje razloge zbog cega je tako...)... i pogresna ti je poenta. Daleko od toga da ja branim Bili Gatesa, pre bih rekao da previse dizes u nebesa Jobsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari