mikele
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 620
Razmisljam kako da izvedem scenario po kome bi se racunar budio iz standby-a i zatim odradio neki posao. Fora sa RTC alarmom iz BIOS-a radi super i koristim je ali me zanima mogucnost da se kompjuter probudi iz standby-a na signal iz modema. To bi mi bilo jako znacajno za potrebe fax managera koji koristim a cesto nisam tu pa bih voleo da to automatizujem, a voleo bih i da vidim da li bi sve to moglo da radi sa Symantec-ovim Pcanywhere-om, konkretno me zanima da li bih mogao da moj racunar "probudim" sa nekog drugog racunara,odnosno pozovem i pristupam podacima na njemu. Ako neko zna bilo sta o ovome, ako je probao nesto slicno, i ako ima bilo kakvih iskustava jako bi mi znacilo, a verujem i mnogim ljudima koji prate ovaj forum. Dakle, sta mi je sve potrebno: hardware,software, podesavanja u BIOS-u i slicno.
Ja konkretno imam Epox 7kxa plocu sa Award BIOS-om,i PCI Lucent modem, operativni sistem je Win2000, ukljucen mi je ACPI i sve to radi savrseno sto se tice Power management-a. Da li sa tim moze da se odradi sve ovo sto sam naveo?
Ja konkretno imam Epox 7kxa plocu sa Award BIOS-om,i PCI Lucent modem, operativni sistem je Win2000, ukljucen mi je ACPI i sve to radi savrseno sto se tice Power management-a. Da li sa tim moze da se odradi sve ovo sto sam naveo?