Šta je novo?

wajrles problem

|smile|

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
imam
pheenet ap
wap-011rt
i grid antenu
nakacim se na tehnikom
zovem tehnicku podrsku
kazu signal 78%
i kada startujem konekciju (dail-up broadband)
on nece da to prosledi dalje do njihovog ap-a

sta je u pitanju

probao sam i onaj raspppoe
jer sa njim bolje radi ali
nece da mi nista nadje?

pomagajteeeeeee

smile pa nestalo mozda neta tehnicom-u :)
cek da dobiju novu isporuku sveze :)
hehehe
ko te prevari za tehnicom ?

BTW, proveri da li taj uredjaj propusta PPOE pakete, posto dosta AP uredjaja u client modu ima ovaj glup nedostatak...
Ako daju mogucnost za neku drugu vrstu pristupa, pokusaj...

I ja imam slican problem ,ali ja se konektujem ,ali mi ni jednu stranicu nece da otvori

predjite na verat mislim iskljucivo na wireless :)

Poslednja izmena:
Posto sam imao slican problem i istu opremu,uspeo sam na kraju da shvatim da je sve sto se tice hardware-a u redu, a da je problem u raznim radio smetnjama (slucajnim i namernim )na kanalu koji koristi provajder.
Obzirom da se nalazim na Banovom Brdu i koristim Tehnikomove AP sa Novog Beograda,na optickoj udaljenosti od oko 4,5 km :

Tehnicom HIT canal 1 cca 80 %
Tehnicom 3b canal 7 cca 92 %
Tehnicom AFTI canal 9 cca 86 %

Jedini normalan protok (veoma OK svih 24 h.) imam na canalu 9 kod AP AFTI
dok kod druga dva posle normalnog konektovanja nastaje pauza ili prekid u prijemu web stranica,mada su svi parametri OK.
Inace veoma sam zadovoljan uslugom Tehnicoma AP AFTI sa konstantnim protokom izmedju 7 i 10 kb/s.
Jednom prilikom kada je ovaj AP(afti) ,srecom na kratko ,presao da radi na canalu 5,ponasao je se isto kao i ostala dva,tj.nije mogao da ucita stranicu u realnom vremenu.
pozdrav,
Aca

ma kakv afti kosutnjak je najbolji , al ipak tehnikom suxsa , tako da ...
pa esi podesio sve parametre na pppoe , nice , pusta pppoe pakete pheenetov ap :) ....

Verovatno bi se slozio sa tobom za Kosutnjak kada bi mogao da ga vidim,a poenta nije u tome da sam hvalio AFTI ,nego da prijem zavisi i od smetnji koje se emituju na nekim kanalima i da treba pokusati i sa drugim AP .
Aca

Nazad
Vrh Dno