Šta je novo?

w950

davidoff29

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2005
Poena
619
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G
Miš & tastatura
Logitech
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zamolio bih sve koji poseduju ovaj model telefona, ako mogu,
da ostave utiske o doticnom modelu!!!
Mislim konkretno brzina softvera, kvalitet kucista, autonomija baterije i odnos cena/kvalitet.
p.s. i poredjenje sa konkurencijom!!!

Za ove pare za koje se sad prodaje je perfektan, ja ga imam par meseci i stvarno sam prezadovoljan, sto se tice kamere ja to stvarno nisam ni na starim koristio tako da mi ne nedostaje ...
Inace tastatura je stvarno ocajna , jedva sam se privikao na nju i opet umem da pogresim ponekad kad kucam , ali sto se svega ostalog tice ekstra fon !
E da , takodje jos jedna zamerka je glasnoca zvuka, tj nedostatak istog ... pre ovog sam imao Ipod video 60gb , on je izuvao .... znaci ne govorim o kvalitetu zvuka , koji je na w950 odlican, nego nije dovoljno glasan !
I to je to , osim ovih stvari fantastican telefon !

Pa k800i sa najnovijom verzijom softvera ima odlican zvuk, i na zvucniku i na slusalicama 😉 Jos kad se ubace w880i acoustic... bolji je i jaci od mog proslog w810i...

Problem je bio do softvera sigurno 😉 a i tad nije bilo modovanja 😉
Menjao bih k800i za w950i, ali opet k800i mi sasvim odgovara.Voleo bih da probam UIQ i TS, a i nedostaju mi neki programi sa mog 6630...

Ja sam cuo da w950i nema jak zvuk, ali ima kvalitetan... 😉
Jedino eto w950i ima jaci zvuk na zvucniku 🙂 sad to ne mogu da potvrdim, ali moj k800i se na zvucniku extra cuje ne smem da pojacam do kraja.Baterije su iste velicine, obe 900mAh, mislim da ipak na w950i traje krace 😉 zbog veceg ekrana, i zbog potrosnje jer je ipak to symbian telefon 😉

Koje sluske stizu uz W950, jel' HPM-82?

i ja imam w950i nekih mesec dana. jedina zamerka je stvarno malo tisi zvuk. sto se tice baterije, traje sasvim zadovoljavajuce sobzirom na to o kakvom se telefonu radi. znaci 2-3 dana, u zavisnosti od koriscenja.

Ja sam cuo da w950i nema jak zvuk, ali ima kvalitetan... 😉
Istina. Najkvalitetniji zvuk daje upravo W950, kako na sluskama, tako i na loudspeaker-u.

Medjutim, *najglasniji* zvuk na loudspeaker-u izlazi iz W850...

uh... pa nije bas w850... gotovo uvek su najglasniji budget modeli jer tim korisnicima uglavnom nije ni bitan kvalitet zvuka... vazno je da gruva... w850 je nesto glasniji od w950 doduse... 😉

uh... pa nije bas w850... gotovo uvek su najglasniji budget modeli jer tim korisnicima uglavnom nije ni bitan kvalitet zvuka... vazno je da gruva... w850 je nesto glasniji od w950 doduse... 😉
Pricamo o W seriji, nema tu "gruvanja", nemoj meni te nokijaske fazone 😉 :d

Ovo je bilo po GSM Areni, oni su rekli da je W850 telefon sa najglasnijim loudspeaker-om... mada, opet, koga briga za loudspeaker? Samo klince i gancije po basevima...
Meni je bitno koliko dobar zvuk daje na sluskama.

pa i ja pricam o W seriji naravno... 😉

ma kakva crna gsm arena... 😀 a za ostatak se slazem... 😉

Da, naravno, testovi su sa mr a i ostatak sajta je vise nego dobar... 😉 u svakom slucaju arena je krs, uvek se iskidam na njihove pros i cons... 😀

Poslednja izmena:
Da, naravno, testovi su sa mr a i ostatak sajta je vise nego dobar... 😉 u svakom slucaju arena je krs, uvek se iskidam na njihove pros i cons... 😀
A sto ni osnovne specifikacije ne umeju da ubodu kako treba? 😀

P.S. 'Bes "pros" i "cons", nece on meni da kaze da li cu ja da kupim telefon ili ne, i to samo na osnovu "za" i "protiv"... ali zato specifikacije kako je proizvodjac i zamislio 😛, a ima i slika sta sve dolazi u paketu, da malo gleda ovaj napaceni narod :d:d:d

Jeste, ima gresaka... ali to je na mnogim sajtovima... mada, po meni, te specifikacije su samo za vune... ima to sve na sajtu proizvodjaca koji se valjda prvo pogleda... pa se procita review... a ko prati zna specifikacije i pre nego sto vidi na sajtu... 😉

Jeste, ima gresaka... ali to je na mnogim sajtovima... mada, po meni, te specifikacije su samo za vune... ima to sve na sajtu proizvodjaca koji se valjda prvo pogleda... pa se procita review... a ko prati zna specifikacije i pre nego sto vidi na sajtu... 😉
Pa ja ne pratim 🙂

Ono, vidim negde najavu, ako mi se svidi - svidi, sacekacu kada bude izbaceno... a kada se to desi, ja pogledam po tim "specijalizovanim sajtovima" za specifikacije 🙂

Ima li neki softver mozda koji bi mogao da reshi pitanje zvuka ? Dakle prakticno da ga pojaca,bilo je fazona sa Motorolom V3X,sad vidim ima i sa Nokiom e61(ubacivanjem starog softvera)...

Bilo bi jako lepo ad bi neshto po tom pitanju moglo da se uradi 🙂

Da li ste vi ljudi nagluvi? 🙂 Ne igrajte se sa zdravljem, verovatno ima dobrih razloga što je utišan. Pretpostavljam da postoji neki zakonski limit ispod koga ne možete da ih tužite za oštećenje sluha - svašta ima na trulome zapadu, a proizvođači na svaki način štite svoju investiciju.

Imao sam prilike da cujem w950, i meni je ono mnogo tiho (mozda sam vec ogluveo od glasne muzike🙂), ali taj problem moze delimicno da se resi kupovinom glasnijih slusalica (veci sens, mozda cx300, one bi trebalo da su glasnije od tih hpm)

Pa k800i sa najnovijom verzijom softvera ima odlican zvuk, i na zvucniku i na slusalicama 😉 Jos kad se ubace w880i acoustic... bolji je i jaci od mog proslog w810i...

Jel mislis da ubacivanje PhoneXS-om sa bruteforcingom ili sa FarManagerom. Ja bih da promenim acoustic drajver na W880i, pa pitam...

Nazad
Vrh Dno