Šta je novo?

W7 x64 - neobjasnjiv problem sa zvukom

FTN

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Imam Microlab 2.1 zvucnike. Rade odlicno i sve je islo kako treba dok nisam formatirao Windows.

Problem je taj da mi je zvuk za 30% slabiji sada(filmovi, muzika). Apsolutno nisam dirao nikakve kablove ili sam instalirao stvari koje vec nisam imao. Windows je bio ista verzija kao i pre.

Evo nekih screenova pa se nadam da ce mi neko reci gde gresim.
Untitled.png

P.S. Kao sto mozete da vidite stoji mi na pola snage jer su zvucnici mnogo jaki, tako mi je stajalo i pre formatiranja tako da to ne uzimate u obzir.

To o čemu pričaš je dosta subjektivan doživljaj, kak oodedi taj procenat od 30?

Ako misliš da rade slabije instaliraj novije drajvere za zvučnu karticu i rešen problem a prethodbo proveri realtek podešavanja u recimo realtek hd audio menageru ili u

Da li je subjektivni osecaj taj da isti klip koji sam regularno pre formata slusao na jutjubu sada pojacam do kraja, i jos u systrayu sound skalu sa pola kao na slici dignem do kraja i dalje se slabo cuje?

Probao sam i sa novim i sa starim drajverima, medjutim ista je situacija.

Zvuk mi se vraca na staru snagu jedino ako ih deinstaliram i stavim ove Microsoftove koji su u Windowsu ali imam averziju prema njima jer da su oni korektni sumnjam da bi ovi izdavali svoje...

Neko imao slican problem?

Problem resen. Evo saveta za sve.

NE skidajte drajvere za zvuk sa sajta Asus-a. U mom slucaju je to bio P5Q-PRO model. Jednostavno skinite drajvere sa Realtekovog sajta.

Pozdrav :)

Nazad
Vrh Dno