Šta je novo?

W7 drajveri pitanje

domcale

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2009
Poena
380
Pozdrav;
Idem danas bratu da dizem win, jer je ***** opet narokao komp virusima :smash:. Rekoh, danas cu doci, i odraditi posao kako treba, izdvojicu deo diska na kome su BS-ovi (2 komada, ali uvek naprave sr@nja), instalirati mu avast free i ZA FW, skenirati citav komp, instalirati moje programe, reci mu da ne klikce na svaku glupost na koji naidje itd.

Da ne duzim dalje, instaliracu mu W7. Za sve imam drajvere (ATi graficka, sezam adsl usb modem, integrisana zvucna), ali nemam pojma koju plocu ima. Pitanje: da li BAS moram da skidam drajvere sa neta, ili ce sve da radi OK i sa drajverima koji su integrisani u OS? Pitam jer, recimo, ja kad dizem W7 nikad ne instaliram drajvere za plocu (posto ih i nema za ovu starudiju), i radi sve normalno, ali neznam kako je stanje sa malo novijim plocama.
Google mi nije dao nista korisno (mozda je problem u meni, al' ***). Hvala unapred na odgovorima 🙂

Poslednja izmena:
Pazi, radice ti i nove ploce bez drivera originalnih, ali poteraj ti everest pa vidi tacan model ploce i naci ces brzo drivere na netu...Moze da ga zeza svasta kasnije a da budu u pitanju driveri a dok to neko provali....A treba ti par min da ih skines.

Dobro me podseti, moram da ponesem Everest 😀, al' ne za ovu svrhu, nego za neshto drugo... uglavnom, videcu da skinem drajvere.

Nazad
Vrh Dno