Šta je novo?

w32.spybot.worm PROBLEM ?!

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
pozdrav,

pri podizanju sistema, svaki put mi prijavi da je "windows.exe" zarazen ovim crvom.Norton odbija da ga ocisti ili baci u karantinu.

Da li neko ima resenje, ili neki removal tool, da se ocisti ili izbrise iz registry-a.Samo da ne bude da obrise ceo fajl.To mogu i sam, mada mislim da ne bi trebao.... ipak je to "windows.exe" 😉

Hvala
Pozdrav

Probaj Kaspersky 5,danas sam prisustvovao unistenju nekolicine crva od strane istog🙂Ne pravim se pametan ali koliko sam sam vidio a i procitao utiske raznih korisnika ovje,Norton nije bas AV pozeljan za imati,pored nekoliko puno boljih od njega.U svakom slucaju,razbij ga🙂Pozdrav

Ne mogu da vjerujem da im ajos likova ssa foruma koji koriste Norton pored KAsperskog 5 koji je troduplo bolji i brzi .Znaci manje su mu definicije, bolje se snalazi sa virusima i ne zauzima puno esursa.Vjerujte mi probao sam svaki anti virus ali je ovaj daleko najbolji!!!
Pozdrav...:wave:

ljudi, da se mi ne lazemo NOD32 je keva

polako ljudi, Prvo naucite da ne postoji najbolji AV. svi imaju svoje prednosti i mane. Ja na svom racunaru imam 3 OS i 3 AV. Iako kasperskog koristim iz vremena kad se nije ni zvao kasperski, moram priznati da me je iz par situacija vadio norton i Panda, prema tome tu prepirku koji je bolji zaboravite, da je neki brzi, manji i sl to stoji ali koji je bolji je pitanje na koji nikad necete dobiti tacan odgovor.

NHF za korisnike NOD32, AVG, TrendMicro PCciling i ostalih AV

M3 je napisao(la):
Ne mogu da vjerujem da im ajos likova ssa foruma koji koriste Norton pored KAsperskog 5 koji je troduplo bolji i brzi .Znaci manje su mu definicije, bolje se snalazi sa virusima i ne zauzima puno esursa.Vjerujte mi probao sam svaki anti virus ali je ovaj daleko najbolji!!!
Pozdrav...:wave:

nikada nisam koristio klasican Norton.
koristim corporate edition, i definitivno ima razlike.Ovo je prvi put da imam ploblem, uvek ih nalazi na vreme i nikada nisam imao problema do sada.

da se vratimo ONTOPIC:

kakve veze ima sto se fajl zove windows.exe ? ako ga obrises to ne znaci da ces ostetiti OS windows. kod mene uopste ne postoji fajl windows.exe a winxp mi radi super 😉

Josh jedan glas za Kaspersky AntiVirus 5. Odlicno radi, malo resursa troshi, real-time protection radi - lichno sam video dok sam skidao neki fajl preko p2p programa, uz fajl je doshao i virus(ili neshto drugo) uglavnom KAV ga je odma prepoznao i dao mi opciju za brisanje 🙂 . I update-ovi su mu svega nekoliko desetina kb-a. Nije me izneverio do sada, a mislim da ni nece.
Ovo za NOD32, koliko sam ja chuo AV je jako dobar sam sam pre 2 meseca na ovom forumu prochitao kako je nekome isti uchitavanje pozicije u Thief3: Deadly Shadows usporio sa 15 na 45 sec(ustvari kad je NOD32 iskljucio ucitavalo mu je Thief igru za 66% brze). Mozda je ovo specifichan sluchaj, a mozda i ne.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno