Šta je novo?

W3 Turnir

Mihajlo

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
619
Turmir u WC III:FT

- subota 21.08.2004
- 1:1 (u DVE dobijene partije - max 3 utakmice )
- uplata 200din
- kotizacija - I mesto 70% od uplate (min 50e)
- II i III vredne robne nagrade!!!!
- Mape - The Two Rivers
- Turtle Rock - polufinale
- Plunder Isle - finale
- Adrenalin
- Glacial Thaw
- The Lost Temple
- pocetak 10:00 InterDeal Zajecar - Kumanovska 13
- upalte do 21.08 u 09:00

NAPOMENA - igrace se verzija 1.16

064/24-58-007 - info

Poslednja izmena:
mada ovo nije topic za benchmark forum, aj da prokomentarishem malo
-nema loser bracketa ?
-adrenaline i glacial thaw ? to nisu ladder mape ..

To hajli tako je adrenalie i glacial thaw ne bi trebalo da se igra ni u kom sluchaju!!!

@Highl1 aj mi malo pojasni sta znaci "loser bracket"

loser bracket i winner bracket su deo duple eliminacije
svi igrachi startuju u winner bracketu (jedan kostur) i kad izgube (1,2,3 runda, polufinale, finale svejedno) sele se u odredjen deo loser bracketa (poseban kostur). Na kraju u velikom finalu susrecu se pobedin winner bracketa i loser bracketa, gde pobednik winner bracketa ima jednu partiju fore, jer on nije do tad izgubio mech. Znachi ako se to veliko finale igra na 2 dobijene, pobednik winner bracketa treba da dobije samo jednu mapu, a onaj koji je doshao iz loser bracketa treba obe mape da dobije. Nadam se da sam vam sad malo pojasnio :)

Highl1 je napisao(la):
mada ovo nije topic za benchmark forum, aj da prokomentarishem malo
-nema loser bracketa ?
-adrenaline i glacial thaw ? to nisu ladder mape ..

ma ovo je tema za Burdu ,) .... a ako ti se nesvidjaju propozicije nemorash da ucestvujesh tj. posto neucestvujesh ne komentarishi!!!!!! :)

ma postovao sam za drugara, zamolio me, nemod da krivish mene za propozicije koje je neko drugi smislio!!!! Ako imash neki bolji predlog posalji pa da im kazem da se za naredni put bolje organizuju

unapred zahvalan ;)

ma ne komentarishem, samo dajem predloge ..

E ccc Mihajlo pa zar najpoznatijeg i najboljeg domaceg W3 managera da kritikujes... ccc... strasno... ;)

Highl1 respect ^_^

Hajlijeva se poštuje :)

aXi je napisao(la):
E ccc Mihajlo pa zar najpoznatijeg i najboljeg domaceg W3 managera da kritikujes... ccc... strasno... ;)

Highl1 respect ^_^
pele i tebe ima ovde?
javni se ponekad, nece da shkodi ..
da odemo svi kolektivno na neko pivo ili sokic (zaboravio sam beshe dal ti pijesh :)

Highl1 je napisao(la):
pele i tebe ima ovde?
javni se ponekad, nece da shkodi ..
da odemo svi kolektivno na neko pivo ili sokic (zaboravio sam beshe dal ti pijesh :)

ma pusti picu trebao je da se umrezi samnom pa zapalio (uplasio se ) :)

@ser: aha ohakovali ga nevaljalci :)

Brate Statore uvek je bila chinjenica da -> ur ski11 >> my skill tako da to mrezenje bi mi samo donelo extra komplekse :).

Ozbiljna varijanta: zbrisao mi je finansijer pa je to propalo :(

A Highl1 ja cu se javnuti kad budem mogao... a ne bi ni tebi skodilo da bacis neki notice ^_^

Nazad
Vrh Dno