- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 679
Problem je sledeci - upalio sam komp, pustio mp3 i otisao u drugu sobu. Po ulasku u prostoriju gde je komp culo se neko pistanje, ja sam brze bolje iskljucio komp na dugme, jer sam mislio da je do njega, ali nije bilo. Zvuk je dolazio spolja. Ja naravno zatim palim ponovo komp, koji dolazi do 70% ucitavanja w2k (ekran na kome pise w2k prof) i stane.
U Safe Mode ulazi bez problema i sve je u istom uredu, bez ikakvih gresaka i problema, ali kada treba sistem normalno da se boot-uje nece nikako. Vracao sam sistem i na default, ali ne mere.
Mrzi me da reinstaliram sistem, a slusa mi se muzika (sto naravno iz safe mode-a nije moguce), da li imate neku ideju sta da uradim kako bi se boot-ovao komp ?
U Safe Mode ulazi bez problema i sve je u istom uredu, bez ikakvih gresaka i problema, ali kada treba sistem normalno da se boot-uje nece nikako. Vracao sam sistem i na default, ali ne mere.
Mrzi me da reinstaliram sistem, a slusa mi se muzika (sto naravno iz safe mode-a nije moguce), da li imate neku ideju sta da uradim kako bi se boot-ovao komp ?