Šta je novo?

[email protected] rasprave na WebParlamentu!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
OK, ljudi, od danas je moguce raspravljati o warez-temama na WebParlamentu!

- Dakle, adresa je www.webparlament.co.yu
- Rasprave na gore navedenu temu su dozvoljene u sobi "Apoliticaste teme" (I SAMO U TOJ SOBI!!!)
- NIJE dozvoljeno raspravljanje o domacem softveru, a ne preporucuje se ni pominjanje Microsofta!

VIDIMO SE TAMO!!!

:wave;

Ali najpre kliknite ovde

Registracija traje svega nekoliko minuta ako ste spori (rekord 30 skundi, ja merio, može li brže ??? :) ) pa vam preporučujemo da se registrujete.... type;

Aleksa je napisao(la):
Registracija traje svega nekoliko minuta ako ste spori (rekord 30 skundi, ja merio, može li brže ??? :) ) pa vam preporučujemo da se registrujete.... type;
Jel to neka provokacija (poziv) za turnir u sto brzem registrovanju, pa si merio vreme? :D

Crni je napisao(la):
Jel to neka provokacija (poziv) za turnir u sto brzem registrovanju, pa si merio vreme? :D

Plus nije fer, sta da rade oni koji jos uvek imaju analogne telefonske centrale?! :hump:

odlicna ideja...

Crni je napisao(la):
De bas njega? Pa od njega je samo drugarica Baca (Mirino konspirativno ime :)) gora varijanta :D

Ma ozračio me čovek još kad sam ga prvi put video na TV sa ona dva kukuruza ne reverima :d:shock::d

Nažalost došlo je do nesporazuma jer sam ja bio odsutan par dana, WebParlament se NEĆE baviti razmenom warez-a ali ne zato što se ja protivim razmeni warez stvari već zato što to koncepcijski ne ide uz dotični forum!

Vrh Dno