Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam bio na seminaru koji je bio upriličen na ETF-u povodom izlaska novih verzija VS-a i SQL-a 2005, i prezadovoljan sam, pogotovo mogućnostima SQL-a 2005, pogotovo mi se sviđaju moduli za izveštavanje, bruka kako su urađeni!
Daj link pa će da skinemo. Naravno, važi samo za legalnu (express) verziju.
Samo jedna napomena...
Studenti svih fakulteta koji su pretplaceni na MSDN AA program mogu dobiti VS.NET 2005 professional BESPLATNO na fakultetu (legalno naravno), i koristiti ga u edukativne svrhe (znachi nishta komercionalno).
Koliko znam, za sada su to ETF, PMF, FON. Mislim da je i Zrenjaninski fax pretplatnik, tako da Zrenjaninci... samo napred!
Krenuli smo neki projekat na SQLEX2005, za sada je ok, javicu vam utiske kad se sve zavrshi. Mene licno malo smara shto se vs.net okruzenje koristi za sve (kilavo na trenutke) mada svakako mislim da ima vishe prednosti nego mana. Auto arrange tabela u db diagramu nam je par puta dao neke vrlo zabavne rezultate . Do performansi josh nisam doshao, mada ne sumnjam mnogo u to. Trenutno mi se novitet u vidu nvarchar(MAX) vrlo svidja, jer omogucava da veca tekstualna polja ukljuchite u where deo upita recimo (shto sa ntextom nije bio sluchaj). Reporting modul, odnosno Reporting Services mislim da zahtevaju punu verziju sql servera 2000/2005 tako da nece raditi pod sqlex. Ko je radio i bio zadovoljan sa verzijom 2000 mislim da ce definitivno voleti i ovu, a mysql ekipi definitivno preporuchujem da bar probaju.