Šta je novo?

VS 2005 problem

NikName

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2004
Poena
319
Posle svake promene u kodu, moram da rebuild-ujem solution! Ako izmenim kod i pokrenem, pojavi se poveci prozor na kome pise nesto i izmedju ostalog da mogu da iskljucim upozorenje "warn if no user code on launch". Cackao sam po opcijama pola sata ali nisam mogao da nadjem nista vezano za to. Na netu je neko cak napisao da je to greska koja se pojavljivala u betama (ja imam konacnu verziju). Jel za ovo postoji podesavanje, ili je stvarno greska?

desavalo mi se kada sam radio nesto u c++ i nisam kontrolisao najbolje sta ukljucujem u fajlovima sa #include ... pa ako je c++ pogledaj da nije to...

Ah da, zaboravio sam da napomenem da je c# u pitanju. Mislio sam da je problem u "osvezavanju" posataka iz SQL baze, ali kad sam probao sa prostim primerom bez ikakvih spoljasnjih podataka, isto se desava.:wall:

Posle 5 dana neprekidnog cackanja "svega i svacega" po VS-u problem sam resio, necete mi verovati, kada sam uninstalirao ZoneAlarm!!! Ljudi, da li je moguce da je ono g**no pravilo problem, a da nigde na netu nisam uspeo da nadjem resenje. Slucajno sam ga izbrisao da bih instalirao novu verziju ZA, kad ono radi. :banana:

moguce... moj drug je isto imao problem sa doticnim gospodinom.. kada pokrene neki mrezni program iz netbeans-a ( dakle u javi pisan ) radi a kada ga pokrene van netbeans-a onda nece... :)

Nazad
Vrh Dno