Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
od kada sam instalirao Visual Studio 2005 kad god neka aplikacija pukne on mi ponudi da je debagujem, e sad to mene prilicno smara posto mi uopste nije potrebno, pa kako da to iskljucim??
Tu inace mozes i da promenis koji je trenutno aktivan debugger, posto se recimo instalacijom VS-a ili BC++a standardni windowsov DrWatson zamenjuje njihovim dibagerom.
S tim da ako ga iskljucis neces imati ni script debugging u IEu recimo.
Mislim da ako bi stavio da umesto VS default debugger bude DrWatson to bi verovatno vratilo ponasanje windowsa na ono pre instalacije VS-a. Ne znam napamet koji bi bio registarski kljuc za to... Pitaj neki pretrazivac.
pa ovo sto je dao silverglider, tu ima i kljuc debugger u kojem moze da se promeni koji je debugger (valjda), samo ne znam sta da stavim kao switch tj dali da ostavim ove sto jesu a da samo promenim putanju??
Moguce da se zove malko drugacije za VS 2005. Vidi da li imas mdm.exe medju procesima u task manageru i ako imas pronadji ga u registriju u HKLM\System\CurrentControlSet\Services.