Šta je novo?

Vrlo cudan problem - zaglavljen Shift taster...

• Začetnik teme Začetnik teme risa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Nisam siguran ni gde tacno da postavim pitanje tako da ako sam pogresio... :smoke:

Sestra mi ima cudan problem. Naime, desava se u Word-u da Caps Lock ima obrnutu funkciju tj. kada je ukljucen da kuca mala slova.
Drugi problem je kada samo klikne u Word-u na jednu rec on automatski selektuje ceo paragraf...
To joj se desava i na Desktopu,da jedan klik oznacava sve ikonice sa ekrana!

Pomoc?

znaci definitivno ima blokiran taster SHIFT, komp se ponasa kao da je uvek pritisnut SHIFT, znaci dok radi CAPS i stisne SHIFT dobijas obrnuto od velikih a kad nije naravno dobijas velika slova, drugo SHIFT + levi klik sluzi za selekciju, definitivno ima neku Genius tastaturu, imao sam ja na poslu isti problem. Znaci zaglavljuje SHIFT, uzmi lupi SHIFT malo jace i videces da ce da proradi, u ostalom ako nece probaj da nakacis drugu tastaturu pa vidi jel ispoljava iste simptome a njenu isto probaj na drugom kompu, u protivnom nova tastatura

Kakav si ti car!!!
Dobio sam odgovor za cela 4 minuta i to je to!

Hvala!

P.S. Ima sestra Genius tastaturu 🙂

heheh drago mi je da sam pomogao, i znao sam da je u pitanju Genius jedino one imaju taj debilski problem koji zna bas da iritira kad treba nesto na brzinu da se odradi

Nazad
Vrh Dno