Šta je novo?

Vrlo čudan problem

mdarco

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2004
Poena
609
U poslednje vreme mi se na laptopu dešavaju jako čudne stvari. Naime, prilikom instaliranja programa (bilo kog) program se zaustavlja samo na dijalozima u kojima postoje textboxovi za unošenje podataka, a svi ostali dijalozi samo "protrče", a ja ne mogu da im pristupim (to su dijalozi koji imaju radio-buttone, check-boxove, dugme Next..)!? Kada pokušam da se pomoću dugmeta Back vratim na neki od njih, dešava se isto (prikažu mi se na 1 sec. i onda se odmah protrči do nekog dijaloga koji ima texboxove).. OS je WinXP SP2, nema virusa i spywarea.. Zna li neko šta se dešava!?

Srga je napisao(la):
Mozda zaglavljeno dugme Enter? :d

Heh :crash: Nekako mislim da nije to u pitanju..

pa, probaj.. otkachi tastaturu i radi samo mishem..

pozdrav

H.U.D. je napisao(la):
pa, probaj.. otkachi tastaturu i radi samo mishem..

pozdrav
A kako da otkači tastaturu sa laptopa? :)

Trebalo bi da moze da se odsrafi sa dna laptopa,odozgo bi trebalo da ima neke"zakacke"koje se otkace,onda se tastatura odigne i iskopca kabal kojim je vezana za plocu!Peace of cake! :D
Pozdrav ,)

heh, malo sam preskochio to da je u pitanju laptop.. :p
istina, mozze i to da se otkachi, ali ako chovek nije za te HW egzibicije, nek' nabavi onaj komprimovani vazduh pa nek' malo izduva tastaturu..
ja koristim na mom kuccnom PC-u onu Logitech-ovu Slim tastaturu koja ima slichni sistem tastera kao laptop i chesto se deshava da upadne neshto izmedju tastera ili ispod viljushki tastera i da se odjednom "neshto" deshava ili da bar nije isti oseccaj na tom tasteru..
nishta shto malo izduvavanje tastaure ne mozze da reshi..
osim ako je u pitanju koka-kola.. :eyebrows:

pozdrav

pa da je do enter-a zar ne bi na desktopu nastao haos sa programima.Startovali bi se sami pri jednostavnom obelezavanju bilo koje ikonice.

Jednostavnije je da u device manageru disableuje tastaturu zar ne?

:wall:
Mozda nema veze sa ovom pricom ali ...
Imao sam Amilo na kome sam mogao da instaliram samo win_XP home edition i to samo onaj koji je "isao" uz racunar
Pokusao sam sve drugo - od win_Me do XP SP2
Ali SAMO TAJ CD (koji je "isao" uz racunar)
U protivnom ... sve to prodje al': ne radi zvuk, ne radi VGA (kako treba), ne radi ...

Očistio sam tastaturu (mada nisam ništa prosipao), isključivao je u device manageru i opet isto.. Mislim da nije do tastature, jer bi se u protivnom čudne stvari dešavale i u drugim programima.. Meni se ono što sam naveo u prvoj poruci dešava samo prilikom instaliranja programa.. Totalno mi nije jasno o čemu se radi!?! Proverio sam sistem s nekoliko antivirusnih i antispyware programa i nijedan od njih nije našao ništa..

Explorer - Iskljuciti aktivaciju jednim klikom
Proveriti da nije skraceno vreme izmedju dva klika u setinzima za misa
Iskljuciti automatsko postavljanje kursora (isto u setinzima za misa)
Ocistiti touch pad
Nemam vise ideja - sory

Vrh Dno