nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
Jasno je meni da je to alavost, ali znam neke alave ljude koji nikad ne bi naseli na ovako nesto jer su dovoljno pametni da ne padaju na ovakve gluposti.Nije stvar u obrazovan ili ne već što zine neka stvar a to se zove alavost. Da podigneš svoj novac pa je potrebna gomila stvari i lično prisustvo. Za nagradne igre sa novčanim nagradama zna se da postoje kontakt podaci i u slučaju dobitka samo kontakt i lično prisustvo radi preuzimanja nagrade. Sve te koji su se napecali zakonom bih zabranio da se javno žale, zna se ako sumnjaju da su prevareni prijava policiji, to je kao i za doplatu za paket pa kao baš su svi očekivali neku pošiljku iz inostranstva.
Iako se ne smatram alavim, ne grozim se para i ne bih se bunio da mi neko sibne neke pare na racun bez ikakvih uslova, ali na ovakve stvari nisam padao ni kao mnogo mladji, a kamoli sada.
Secam se jako davno kad su iskakali baneri "vi ste nas milioniti posetilac, dobili ste XY para". Zove mene neko jos u to vreme i kaze "eeeee, stiglo mi da sam dobio XY para, ludilo, avioni, kamioni", a ja slusam i ne verujem.
@daxyco pomislio sam bukvalno isto.