Šta je novo?

Vremenska prognoza

• Začetnik teme Začetnik teme Oklop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oklop

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2002
Poena
609
Koje sajtove preporucujete za dobijanje vremeske prognoze. Bilo bi dobro ako prognozu daju u obliku grafika (kao sto je radio SHMZ dok ga nisu ugasili).

http://weather.lycos.com

pa u polje pored "City" upises grad za koji te interesuje vreme.
Prikazuje detaljno za narednih 48 sati ili ima opcija za sedmodnevnu prognozu...

dosta se cesto update-uje.... (mislim da je na svakih pola sata)

Hvala na odgovorima, nesto cu uspeti da izvucem.
Pozdrav

pazi, meni je mnogo dobra fora shto sam na mozilu stavio extenziju za vreme. a ona je povezana sa www.weather.com . radi kako treba, a na sajtu mozhesh da vidish i grafike

ZoNi je napisao(la):
ja poslednjih par dana na desktopu drzim Konfabulator (i njegov widget The Weather) - radi super! 🙂

A šta će to tebi kad ne izlaziš iz kuće?
:d

ZoNi je napisao(la):
ja poslednjih par dana na desktopu drzim Konfabulator (i njegov widget The Weather) - radi super! 🙂

Takodje, odlican je program.

Pre par dana kad je bio aktuelan uragan Wilma ja sam koristio www.weather.com jer je po mom misljenju najbolji.

Skines sa Mozillinog sajta plug in za Mozillu Firefox koji se zove Wheater Forecast. Podesis i uzivas. Ima mali milion opcija i sve prognoze su u 99% slucajeva sigurne i tacne.

www.weather.com je inace naporan, dosta dugo se ucitava stranica (za 56k modemske korisnike), mnogo je lakse koristiti Konfabulator, moze da se podesi cak da imas prokaz za vise gradova ako treba, samo se naprave kopije widgeta i startuju se.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno