Šta je novo?

Vredi li uzimati

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Kao i blue u vezi tnt2 ultra imam dilemu da li da uzmem Elsin Erazor III Pro ViVo ili nesto novije.Obzirom da gotovo i ne igram igrice i da ce mi pre video in i video out biti zanimacija,vredi li dati 60 DEM za istu?Koliko je losija za igranje igrica od jeftinih GeForce kartica?

Pa, ja sam se malo raspitao i ako izuzmemo (ili iskljucimo:))podrsku za T&L, tnt2 ultra je sasvim uporediva sa GF i GF2 MX200. Vecina igara ce raditi na medium podesavanjima (osim Comanche 4 koja mi i dalje ne radi) poput Mohaa, Colin 2... A sto se tice doticne Else, za 60dm - pa to je dzabe. Drug je nabavio Diamond Viper V770D za iste pare, ali bez Vivo mogucnosti.

PS: Ako ipak ne budes zainteresovan - sibni meni na mejl gde ima da se nadje to cudo za te pare:)

mihailo je napisao(la):
Kao i blue u vezi tnt2 ultra imam dilemu da li da uzmem Elsin Erazor III Pro ViVo ili nesto novije.Obzirom da gotovo i ne igram igrice i da ce mi pre video in i video out biti zanimacija,vredi li dati 60 DEM za istu?Koliko je losija za igranje igrica od jeftinih GeForce kartica?
Ako odustanes od te kartice javi ja je kupujem odmah jer mi upravo ta karta treba...

haha, kako smo krenuli uplasicemo coveka. Za 60 demona ja ne bi razmisljao da sam na mestu Mihaila.

blue je napisao(la):
Pa, ja sam se malo raspitao i ako izuzmemo (ili iskljucimo:))podrsku za T&L, tnt2 ultra je sasvim uporediva sa GF i GF2 MX200. Vecina igara ce raditi na medium podesavanjima (osim Comanche 4 koja mi i dalje ne radi) poput Mohaa, Colin 2... A sto se tice doticne Else, za 60dm - pa to je dzabe. Drug je nabavio Diamond Viper V770D za iste pare, ali bez Vivo mogucnosti.

PS: Ako ipak ne budes zainteresovan - sibni meni na mejl gde ima da se nadje to cudo za te pare:)
TNT2 Ultra je uporediva sa GF256 SDR ali je zato znatno brza od GF2 MX200.

za te pare je odmah uzmi

Rimljanin je napisao(la):
za te pare je odmah uzmi
Morao sam iznenada na put pre par dana, a u medjuvremenu je ortak pazario za 70 DEM,tako da se nisam upgrade-ovao za male pare.Sta cu-meni uvek tako.Al` sve je to samo real life.`aj (D)

Ortak ti je dobro prosao:). Imas Voodoo 3 3000 na Malim Oglasima, za 35ˆ. Jeste da po brzini nije bas u rangu Ultre, ali ima tv out.

Vrh Dno