Šta je novo?

Vratite nam Bartona !!!

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Taman kapnula neka lova i odlucim da osvezim jednu kucnu masinu sa novom plocom i procesorom. Kupim Epox 8RDA3+ i pocnem da jurim negde Bartona koji bi lepo legao na ovakvu plocu.
Ne mogu da verujem da je model 2500+ prosto obisamn sa lica zemlje!
Sta sad treba da stavljam neki bezvezni Sempron, pa pre cu naci neki stari XP pa njega bocnuti u plocu.

Ovi bre iz AMD-a nisu normalni, imali su "najjeftiniji a najbolji burek od svih ostalih pekara" i odlucili su da nam uskrate zadovoljstvo da ga kupujemo.

Necu da kupujem AMD64 iz principa (citaj: nemam toliko para) i apelujem da mi neko posalje na PM gde mogu da kupim za sebe nekog pristupacnijeg Bartoncica.

Ko je za to da se vrate Bartoni na lager domacih firmi ???
Ajmo svi - ruke gore :d :d

Otkrio si toplu vodu.
Bartona ispod 2600+ nema vec mesec-dva dana.
2600+ jos i moze se nadje, ali kosta vise nego ikada 80-90€.

Ne gine ti Sempron ili polovan XP, ako neko bude raspolozen da ga proda...

..ili pogledaj malo 'niz vodu' u Malim Oglasima, ako trazzish XP-M ( Mobile Barton),)

pozdrav

Ma znam da ih nema.
Proslog meseca sam uhvatio par komada i ugradio ih drugarima u makine i sad kad je doslo vreme da se sam ponovim - vise nema nigde da se izbunari.
A kupio bi ga preko racuna - ne odgovara mi bas kesh varijanta :D
..da napravimo malo troska, pa da oduzmemo od dobiti sad na kraju godine....
Ko razume - shvatice

Samo se pitam dokle cete da terate te bartone?

4 weasel :
Kakav komentar ...... :whip:
Ajde sad lepo u oglase , prodaj taj krsh od procesora i za iste pare kupi
AMD (A64) :)

Poslednja izmena:
Hahhahha, uvek se lepo nasmejem kada citam Tarmijeve postove! :d

Usput, mislim da bi morao i da proda taj FX 5600 :d

XP-M Barton jos bolje lezi toj ploci ;)

Ha necete verovati, ali juce sam nabavio jednog Bartona 2500+ BOX. NOV, neotpakovan, naravno. Kojim li je to putevima stiglo, sam bog zna. Uglavnom garancija standardno tri godine.

uNesc0 je napisao(la):
Ha necete verovati, ali juce sam nabavio jednog Bartona 2500+ BOX. NOV, neotpakovan, naravno. Kojim li je to putevima stiglo, sam bog zna. Uglavnom garancija standardno tri godine.

mislim da lik sa nickom DarkoM (ili slicnho, pogledaj po malim oglasima) prodaje Bartona 2600+BOX neotpakovan za 92E. Godinu dana garancije...

Evo prodao dalje Epox plocu i pazario za kucu Abit NF7-S i Barton 2500+ box otkljucan i to sve za 115e.

Thanx Vince, sto si me sacekao ;)
Jos samo da se stavi ovaj Zalman na northbridge i radice ko san.

Nije losa kupovina, zar ne?

Sta se pravis pametan stojcha,kad ne znas!mislis da je tvoj amd bolji?ja pouzdano znam da je taj intel dobar

Oj bre,svaki 3 topic je intel vs amd,i pljuvanje akonto toga....aman.....dosadni ste :D

Sta se pravis pametan stojcha,kad ne znas!mislis da je tvoj amd bolji?ja pouzdano znam da je taj intel dobar
Ja pozdano znam da Intel nije bolji ...... u ta ta , u ta ta :) :) :) :)

Poslednja izmena:
pa vidish da ovaj Milak se josh nije na (Que)paso te priche, josh je frishak i zelen na forumu:d:d:d

pozdrav

Milak wrote: Imam Celerona na 2.6Ghz kojeg sam na savet vise ljudi uzeo pre godinu dana nasuprot Bartona 2500+(u to vreme ista cena,a bogami i sad..)(i ne zelim sarkazam,posto vidim da svi ovde imate amd-ove;vasa greska.. )!
Nego procitao sam ovde da se on vrlo lepo klokuje i do 3.2Ghz!Da li moguce to,i moze li mi neko preporuciti s cim i kako to da uradim?Hvala
:D :D :D :D :D :D
Mislim da ce biti vrhunac kada upadne Nedjo u talking??? :D

Milak je napisao(la):

A pa ja bas najbolje obozavam da zivim jadan u neznanju i gluposti, pa cu zato da si vozam mojega AMDJA 4500+ :p :p :p

ajemde rula :) kinteli su dobri za pocetnicke konfe :)

Kanda se pojavio na forumu novi ''tečni mlečni'' :D, samo je ovaj znatno... :(

Milak je napisao(la):
Sta ti hoces gx-x?sta,jel ti sebe smatras nekim poznavaocem pa da tako seresh?glupane..(1956 postova !?,o cemu li si dosad pisao..;izadji malo napolje,vidi kako to izgleda..)
I ti seljacino tarmi?ajde reci mi nesto da me razuveris kad kazem da je taj intel dobar!
Svi ste vi ovde magistrirali PMF pa znate,ah?(cast izuzecima).Naravno zaboravih stojchu..i njegovu mamu..
p.s. Ne trudite se odgovarati jer se necu vise ovde vracati,jedino mozete likovati medju sobom.a to vi najvise volite,ah?

E vala ako vam je rek'o svima... :D :D :D :wall: :wall: :wall:

"Svud me diraj . al u Intel nemoj " :guitar:
ne diraj me tamo , gde su raaaneee ....e.e.eee.eee" :guitar:
Nije sramota biti seljak , vec je sramota biti malogradjanin !

P.S. Nije sve u Gigahercima , ima nesto i u performansama .....

Poslednja izmena:
Mlad decko ne zamerite mu...

A i skoro je sishao sa planine pa mu jos uvek slabo idu teske nauke (posebno chitanje, mnogo brzo idu ova slova...)

:wall:

Hahahahahaha, pa ja se u zivotu ovako nisam nasmejao!!!!!

Pa, dal' je moguce da je ovo neko ozbiljan pisao, to o celeronu, kako su mu rekli itd, ove uvrede su jos u drugom planu po komici! :D:D:D

Nazad
Vrh Dno